HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

hoşgeldin Mert..=)

nerden geliyorsun böyle..yol yorgunu derken..?

i3vtqt.jpg

Size Pasta Getirdim Ama Bi Tane Bölüşün :melek

Edremitten büLent abi..Biraz kafa dınLeyım dedım..

PeLin bu nazik hareketın ıcın teşekkür ederiz..Yarıya yarıya yerız bız yuvadakıLerLe, payLaşmasını çok severızde.. :)

teşekkürler jewel..çok naziksin..

Mert sen bu aralar sürekli kafa dinleme halindesin..inşallah herşey yolundadır..

elim oraya yetişmez ama birşeyleri anlatıp sıkıntını paylaşmak, kendini rahatlatmak istersen seni dinlerim..

teşekkürler jewel..çok naziksin..

Mert sen bu aralar sürekli kafa dinleme halindesin..inşallah herşey yolundadır..

elim oraya yetişmez ama birşeyleri anlatıp sıkıntını paylaşmak, kendini rahatlatmak istersen seni dinlerim..

Ruhum biraz huzur istemıstı istegini yerine getirdim abi..Ayrıca arada yoLLar mesafeLer oLsada senın dostLugunu senın pozitif enerjını taa ordan doLmabahceye hıssedıyorum..SağoLasın..

yuvaya bi tane de psikolog mu alsak ne..evde yatarak derdimizi anlatırdık..ne güzel olurdu..=)

ama fb'li yada gs'lı olsun ki kavga da edebilelim..anca öyle rahatlarız dimi..;)

Ben Gönüllüyüm Psikolog Olmaya Benle Kavga Etmek İçin Gs ya da Fb li Olmama Gerek yok :sigara:

teklifin için teşekkürler jewel..=)

öncelikle bayansın kavga etmem..hadi onu geçtim Beşiktaş'lısın..

seninle bırak kavga etmeyi sesimizi bile yükseltemeyiz..=)

Sanada seLam hoşgeLdin seyhan..

Kazandibi istiyorum ben.. =(

Dişi kartaLLar hizmette kusur etmıyorLar maşaLLah maşaLLah.. =P

Ama kıvamını pek tutturamamışsınız daha iyi oLabıLırdı..Ama yinede eLinize sağLık hiç yoktan iyidir hani.. :sigara:

MozoLe Miяach;5065692' Alıntı:
Dişi kartaLLar hizmette kusur etmıyorLar maşaLLah maşaLLah.. =P

Ama kıvamını pek tutturamamışsınız daha iyi oLabıLırdı..Ama yinede eLinize sağLık hiç yoktan iyidir hani.. :sigara:

Aklıma Birden Zıkkımın Kökü Geldi Neden Acaba :blink:

şu an dondurma yiyorum..paylaşımcı biriyim merak etmeyin..bu da sizin payınız..=)

2mos1kx.jpg

Aklıma Birden Zıkkımın Kökü Geldi Neden Acaba :blink:

Hiç kimse bugune kadar bana böLe bişey ıkram etmemıstı bu yaşıma kadar..Tamam önce bı fenerLıye vereLım zehırLenıp öLmezse bende yıcem söz.. :)

Seyhan ?? sendemi brütüs.. =D

MozoLe Miяach;5065714' Alıntı:
Hiç kimse bugune kadar bana böLe bişey ıkram etmemıstı bu yaşıma kadar..Tamam önce bı fenerLıye vereLım zehırLenıp öLmezse bende yıcem söz.. :)

Seyhan ?? sendemi brütüs.. =D

Ama canım ben öyle bişey demedim :mellow:
Tam dicektim sustum :001_cool:
Senin söylediğin lafta kavgada söylenmez :blink:

yuva sakinleri..sizlere doyum olmuyor ama ben müsadenizi istiyorum..=)

arasıra SİYAH hüzünlerimiz olsa da mutluluklarımız her daim bemBEYAZ olsun..

görüşürüz inşallah..

Geri