HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

hakkaten yaa..

artık aramızda dişi kartalları da görmek istiyoruz..( tabi bu biraz da onların elinde)

yuvaya girmek için hiç çaba yok..hani yuvayı dişi kuş yapıyodu..=)

Abi benzetme mükemmel yaa :thumbup1: Ayrıca haklısında yuvada hiç dişi kartal yok. Bi çabalarıda yok.

yok yaa hemen kızma..fırça değil sadece içimizden geçenleri söylemek istedik..en azından kendi adıma bu böyle..

yani fena mı olurdu sen ve senin gibi Beşiktaş aşığı bayan arkadaşlarımızın yuvamızda olması..?

seyhn seni tek buldular ben geldim yanına :D Hem Dişi Kartallar Gelsin Derler Gelince de Fırçalarlar :mellow:

Saat 00:48 güneş doğdu buraya.. :) Dişi kartaLLar baskın yapıyor.. =P

Eğer forumun bu yıkıLmaz armadasına giriş yapmak ıstenıyorsa zafere gıdıLen yoLda çekıLen çiLe kutsaLdır dıyıp çaLışacaksın.. Kız erkek ayrımı yok burası böLe.. =P

Ya büLent abi bizden iyi diktatör oLur hııı.. =D

dikta etmeye çalıştığımız şeye bakılırsa bizden gayet güzel diktatör olur..=)

hatta itinayla diktatör olunur..evlere servis yapılır..=)

Tüm kartallara iyi geceler.. Benden bu günlük bu kadar...

Allah'a emanetsin Yılmaz..görüşmek üzere..

Aslında Beni Direk Almanız Lazım Yuvaya Quaresmayı Karşıladım Ben İlk Ben Gördüm :p

İyi geceLer yıLmaz kardeşim dikkat et kendine..

Hımm Q7'yı ıLk gören sensın demek..Oda bişey mı bız portekizde büLent abi iLe birLikte fırında İtaLyan sosLu ördek yedık Q7 ıLe.. 3.gören sen oLabıLırsın..:sigara:

hiç..=)

bahsi geçmese bizde demiycektik..=)

öyleyse yüzünüze güzel bir tebessüm yerleştirebilmenin verdiği huzurla bende aranızdan ayrılıyorum..( iyi bir kapanış cümlesi oldu..(= )

görüşürüz inşallah..

Senin sözLerin değiL varLıgın bıLe yuzumuzde tebessüm oLuşturmaya yeterLi büLent abi.. (=

İyi geceLer Allah rahatLık versın..

hakkaten yaa..

artık aramızda dişi kartalları da görmek istiyoruz..( tabi bu biraz da onların elinde)

yuvaya girmek için hiç çaba yok..hani yuvayı dişi kuş yapıyodu..=)

ben bi ara gelmiştimm sonra baktım çıkarmışlar çok kızdım küstümm... kıskananlar çatlasın hesabıı ahahah =D

selam..yoklama vakti geldi yuva elemanları..bakalım kimler var..=)

SeLam oLsun..YoL yorgunu 1 kartaL burda.. :)

Geri