hackhell ile ilgili duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solaris adult bölümü kesinlikle kapatılmamalı benden sölemesi..... :durdurun :vur

DSN nu larını kulanarak ulaşabildim,ama çok ağır,farklı şekil ulaşmak mümkünmü veya daha hızlı DSN ler bilen varsa yardım etsin,en azın telekomun dediği dedik kalmasın.
Kulandığım DSN.208 67 222 222,208 67 220 220.

Bak şimdi dnsleri
4.2.2.5
4.2.2.6
süper girersin

öncelikle geçmiş olsun, adult forumun en çok mesaj atılan ve üye tutan bölümüydü, forum adına çok kötü olmuş, umarım tekrardan açılır

arkadaşlar boşverin adultu olmasın önemli değil

valla ben bu sitenin bütün alanlarını kullanan bir insandım adultta dahil ve burdaki adultun iyi tarafı göze çarmayacak şekilde olması idi kalkmış olması bence sitenin gösterdiği özene haksızlık ama ne yalan söyleyim ben bir ara siteye hiç giremiyeceğiz sandım bunada şükür
emeğinize katkınıza teşekkürler hackhell ailesi

Açıklama için teşekkürler Solariz.

Hackhell.com'a mahkeme kararıyla değil, Telekomünikasyon İletişim Daire Başkanlığı'nın yaptıkları hukuksal ve teknik inceleme sonucu aldığı kararla İDARİ tedbir uygulanıyor. Yani ortada henüz bir mahkeme kararı yok. Peki, TİB bu kararı neye göre alıyor? 5651 Sayılı kanunun 8nci maddesi hükümlerinde, şu suçları oluşturduğu hususunda yeterli şüphe sebebi bulunan internet sitelerine erişimin engellenmesine karar verileceğini belirtiliyor;
1. İntihara yönlendirme
2. Çocukların cinsel istismarı
3. Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma
4. Sağlık için tehlikeli madde temini
5. Müstehcenlik
6. Fuhuş
7. Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama
8. Atatürk'ün hatırasına hakaret veya sövme

Benim anladığım kadarıyla, bu 8 maddenin içinden sadece 5nci maddedeki müstehcenlik suçlaması bize yöneltilebilir. Bu suç da, TCK 226ncı maddesinde düzenlenmiş. TCK madde 226’da yer alan müstehcenlik suçunun 3. ve 4. maddeleri sadece zoofili, pedofili, nekrofili, eşcinsel ve şiddet içerikli müstehcen ürünleri kapsamaktadır. Bunlar arasında da sadece "eşcinsel ve şiddet içerikli müstehcen ürünler" konusunda bize suçlama yöneltilebilir. Adulth bölümünde yanlış hatırlamıyorsam eğer, son zaman bir-iki "lezbiyen" videosu eklenmişti. (Yanlışım varsa, özür dilerim) Şiddet içerikli olan var mıydı bilmiyorum. Bölüm yöneticileri mutlaka konuya daha hakimdir. Bu tür yayınların kaldırılması ve tekrarına izin verilmeyeceğini ilan edilmesi ve hatta adulth bölümüne üye girişinin, +18'i sağlamak için teknik anlamda akredite edilmesi durumunda hiç bir sorunun kalmayacağı kanısındayım.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyenler için;
http://tib.gov.tr/internet.html
http://www.turkhukuksitesi.com/makale_741.htm
http://bt-stk.org.tr/k5651.html

meyve veren ağaç taşlanır. hackhell'in başına gelen de bu

adult madult bahane arkadaşım..şu saatte internette adul arıyorsan 10000000000 tane site var.amaç farklı..A.k(Q) P sini yerden göğe sığdıramayanlar şimdi gelsin bu konuda yorum yapsın..ne hikmetse hiçbirini göremiyorum..hackell le bu kadar ucuz oyunlar oynanmaya kalkılamaz..

evet arkadaş iyi özetlemiş AKQler nerdesiniz

Şu ilk 3 yorumu tib elemanları okusa heralde bi daha açmazlar siteyi : )

Kafaya fazla takmamamız gerekiyo bunu Adult kalkıcaksa oky kalksın veya +18 için yeni giriş yolları bulabiliriz kullanıcılara özel şifreler gibi.....

kadircim
1. si bu ülkede 10 milyarlık proğramı kim alır merak ediyom ve hengisiymiş o on milyarlık proğram

Kardeşim satan adam senin maddi durumuna bakmaz, o adamda işçi çalıştırıyor borumu, madem alamayacaksın, emek hırsızlığıda yapmayacaksın,deneme sürümü veriyorlar deneyip değenirsen satın alman için.Bunda yadırgayacak birşey yok.

10 milyarı mecazi anlamda kullanmıştım isterse 5 lira olsun, sen bunu üretici haricinde full olarak satıyorsan veya karşılıksız dağıtıyorsan, yoldaki kapkaççılardan farkın yoktur.

Şimdi diyeceksiniz ki "ya sen?"
Evet benim bilgisayarımda warez yoktur. Özellikle free olarak ararım ve kurarım.
İllaki örnek istiyorsanız vereyim
http://www.cdsiparis.com/p-591-adobe-after-effects-cs3.aspx
KDV Dahil: 2.848,80 TL

2. si senin eşin 10 milyonluk ayakkabıyı 100 milyona alsaydı sen ne hissederdin merak ediyom

Tamam da burada konuştuğum olay warez program, dediğinde sonuna kadar haklısın destekliyorum, diğer bir ülkede adam bir programa gözünü kırpmadan 100$ verebilirken biz veremiyoruz bunun fişi hükümete kesilmeli, (ki yapacak gücümüz de yok Adamlar hep arttırıyo :D) üreticiye değil.

3.bu formdan çıkınca mesajına 100 de 200 cevap yazan olmuşmu girip bakacaksın bunu hiç merak etmiyom bilmem anlatabildimmi

Daha açık konuşalım.

4. kesin telekomda çalışan bi akraban var bunuda merak etmiyom :)))

Kardeşim çalışan bir akrabam yok olsa bile, 10 yaşındaki çocukları ettiği böyle küfürleri taksaydım ya mezarda ya hapiste olurdum, yada şöyle diyeyim lafla olsaydı dünya nüfusu 1000 milyar olurdu :)

gereksiz mesajlar atılmasından ve konunun saptırılmasından ötürü konu kapatılmıştır gelişmelerle ilgili tekrar duyuru yapılıcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri