BAŞ_BELASI
New member
- Reaction score
- 0
Durmak yok HackheLL.net 'e devam ... 
DSN nu larını kulanarak ulaşabildim,ama çok ağır,farklı şekil ulaşmak mümkünmü veya daha hızlı DSN ler bilen varsa yardım etsin,en azın telekomun dediği dedik kalmasın.
Kulandığım DSN.208 67 222 222,208 67 220 220.
adult madult bahane arkadaşım..şu saatte internette adul arıyorsan 10000000000 tane site var.amaç farklı..A.k(Q) P sini yerden göğe sığdıramayanlar şimdi gelsin bu konuda yorum yapsın..ne hikmetse hiçbirini göremiyorum..hackell le bu kadar ucuz oyunlar oynanmaya kalkılamaz..
kadircim
1. si bu ülkede 10 milyarlık proğramı kim alır merak ediyom ve hengisiymiş o on milyarlık proğram
Kardeşim satan adam senin maddi durumuna bakmaz, o adamda işçi çalıştırıyor borumu, madem alamayacaksın, emek hırsızlığıda yapmayacaksın,deneme sürümü veriyorlar deneyip değenirsen satın alman için.Bunda yadırgayacak birşey yok.
10 milyarı mecazi anlamda kullanmıştım isterse 5 lira olsun, sen bunu üretici haricinde full olarak satıyorsan veya karşılıksız dağıtıyorsan, yoldaki kapkaççılardan farkın yoktur.
Şimdi diyeceksiniz ki "ya sen?"
Evet benim bilgisayarımda warez yoktur. Özellikle free olarak ararım ve kurarım.
İllaki örnek istiyorsanız vereyim
http://www.cdsiparis.com/p-591-adobe-after-effects-cs3.aspx
KDV Dahil: 2.848,80 TL
2. si senin eşin 10 milyonluk ayakkabıyı 100 milyona alsaydı sen ne hissederdin merak ediyom
Tamam da burada konuştuğum olay warez program, dediğinde sonuna kadar haklısın destekliyorum, diğer bir ülkede adam bir programa gözünü kırpmadan 100$ verebilirken biz veremiyoruz bunun fişi hükümete kesilmeli, (ki yapacak gücümüz de yok Adamlar hep arttırıyo) üreticiye değil.
3.bu formdan çıkınca mesajına 100 de 200 cevap yazan olmuşmu girip bakacaksın bunu hiç merak etmiyom bilmem anlatabildimmi
Daha açık konuşalım.
4. kesin telekomda çalışan bi akraban var bunuda merak etmiyom))
Kardeşim çalışan bir akrabam yok olsa bile, 10 yaşındaki çocukları ettiği böyle küfürleri taksaydım ya mezarda ya hapiste olurdum, yada şöyle diyeyim lafla olsaydı dünya nüfusu 1000 milyar olurdu![]()