HackHeLL için FLASH uygulama hazırlayacak olanlar..

alınma ama ilk animasyonların daha iyiydi. bunlar hazır efektlerin üstüne resim koymaktan öteye gitmemiş

her ikinizde altın insanlarsınız, her ikinizede yapmıs oldugunuz yardımlardan dolayı tesekkür ediyorum, elbet bir gün karşılıgını veririm sizlere, sagolun..

yaw LeO
ben de uuraşıorm da
şu logodaki insanların sade resimlerini werebilir misin...
etrafında bi'şe olmiycak yani
(photoshop uuraşmak istemiom sende wardı biliorm:))

beyler bu gece yapıyorum ve bombayı patlatıyorum ok? bekleyin ve görün...
ama bu gece olmazsa da yarın iş yerinde yapıcam.. :D patronun işlerini ekiyim biras...
herife 3 web sitesi yaptım doymadı :D (1 haftada :D )

paranoiac' Alıntı:
ama bu gece olmazsa da yarın iş yerinde yapıcam.. :D patronun işlerini ekiyim biras...
1 haftada 3 sitenası yaptın bea:D:D

edit:
şu an için bu kadar geliştircem ama sabaha
aklımda 1-2 şey daha war....manyak olcak walla...
tüm projeleri birleştircem:)
sabaha bomba benden gelio:)

Buraya sakın tıklama!!!

hmm fena olmamış bence ama biraz daha uzun olabilirmiş

paranoiac' Alıntı:

yine de insan bu posttan sonra daha iyisini beklio

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
ya bim_ flax programı falan dedi onunla ilerledik :)
böle yazmak isteyenler varsa indirsin ...

ve bu kadar online gözüküyor ama 2 den sonra yazan kalmıyor hakkaten :)

Alterpunk, amentina, AngeL, Aragorn73, avx, bukalemun, byzula, CARACARTAL, catig, dalgic, DaRK34, DaRKWhiteneSs, dedelek, DemoN, devilgeek, esmercmbom, exx_123, FERMANDAR, FoReWeR, geceler30, golyad, guven, hehehe, ifrit, lazogli, leconde, linos, maNga, maxi_rocker, memphis1tr, neferinur, NoSteam, Nymphetamine, Phiber OptiC, picoza4, pLatoniC, prograsive, public_enemy2529, punisher_, queenkaolinite, ramizaahfb, sarvan, snake_denis, SteaL®, una noche, Uzunefe, xnotebookx, xsivasli, xxxsilver, ZEBANİ, _HaCKeR_, ®MuRDeR®
Şimdilik üniversiteye gidiyom 10 gün yokum ama 10 gün sonra sizlere yardımcı
olacağım. Çalışmalarını izledim gerçekten güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
ama flax sadece yazıya efekt vermek içindir. Yani flaxta yaptığın bir animasyonu
flash mx ile birleştirebilirsin. Birde müzik eklemişsin. Bunların hepsini bir movie clip
içinde mi yaptın? Sana tavsiyem bunların hepsini bir movie clip içine alman.
O zaman daha iyi olur animasyon sayfa yüklenince başlar...

bim, benimde işlerde karışık
bakalım nettemi kalıcaz yoksa bırakıcazmı bu haftalarda belli olcak,

anladım hepsini bi movie clipte kaydedersem daha ii o zaman,
ben bi kaç şey daha soriyim, müzik ekledim, uzun geldi yarıda durduramazmıyım,
bide büyük animasyonlar yüklenirken pre loader çıkıyor, onu denemiştim yapamamıştım,
o kadar zormu nedir püf noktası :)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
bim, benimde işlerde karışık
bakalım nettemi kalıcaz yoksa bırakıcazmı bu haftalarda belli olcak,

anladım hepsini bi movie clipte kaydedersem daha ii o zaman,
ben bi kaç şey daha soriyim, müzik ekledim, uzun geldi yarıda durduramazmıyım,
bide büyük animasyonlar yüklenirken pre loader çıkıyor, onu denemiştim yapamamıştım,
o kadar zormu nedir püf noktası :)
Müzik ve animasyonu her zaman movieclip içinde bir bütün olsun.
Yoksa yaptığın animasyonları internette yayınladığın zaman senin bilgisayarındaki
gibi gözükmeyebilir problemler oluşur. Müzik eklemişsin güzel ama sanu şunu söylim flasta müzik eklemek kolaydır ama müziğin kontrolünü sen bana sor.
Ne kadar zor. Ama bu seni yıldırmasın. Eğer müzik uzun geldiyse 1. seçenek kolayı müziği animasyonun boyutuna göre kısalt. Zaten bunun için piyasada program dolu
2. si ise biraz zoru ama tam senin aradığın gibi olabilir. Müzik önce kütüphaneye (liblary) eklenir sonra oradan çağrılır (alınır) tabi bu olayı istediğin yerdende kesebilirsin ama şu anda bilgisayarımın başında değilim. Ama en kısa zamanda yardımcı olurum. Kodu unuttum çünkü. Ve son olarak büyük animasyonlar varsa herbirini movie clipler içine al ve bu movieclipleri bir movieclipte birleştir. Biraz zor olacak biliyorum ama uygun açıklamaları yaparsan karıştımazsın sana kolay gelsin...
Bizi sakın bırakma çok işlere el atacağız ben hele şu okuluma bir gideyim...
Mesajda klavye hatası olabilir.
Benim klavyem değilde...

Geri