MonaLisaYiCizenKisi
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Orophin' Alıntı:alınma ama ilk animasyonların daha iyiydi. bunlar hazır efektlerin üstüne resim koymaktan öteye gitmemiş
1 haftada 3 sitenası yaptın beaparanoiac' Alıntı:beyler bu gece yapıyorum ve bombayı patlatıyorum ok? bekleyin ve görün...
ama bu gece olmazsa da yarın iş yerinde yapıcam..patronun işlerini ekiyim biras...
herife 3 web sitesi yaptım doymadı(1 haftada
)
react0r' Alıntı:eyw. cok klas olmus![]()
Orophin' Alıntı:saolasın react0r. başka yorum yapan yok mu arkadaşlar ya
paranoiac' Alıntı:beyler bu gece yapıyorum ve bombayı patlatıyorum ok? bekleyin ve görün...
ama bu gece olmazsa da yarın iş yerinde yapıcam..patronun işlerini ekiyim biras...
herife 3 web sitesi yaptım doymadı(1 haftada
)
Şimdilik üniversiteye gidiyom 10 gün yokum ama 10 gün sonra sizlere yardımcıMonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:ya bim_ flax programı falan dedi onunla ilerledik
böle yazmak isteyenler varsa indirsin ...
ve bu kadar online gözüküyor ama 2 den sonra yazan kalmıyor hakkaten
Alterpunk, amentina, AngeL, Aragorn73, avx, bukalemun, byzula, CARACARTAL, catig, dalgic, DaRK34, DaRKWhiteneSs, dedelek, DemoN, devilgeek, esmercmbom, exx_123, FERMANDAR, FoReWeR, geceler30, golyad, guven, hehehe, ifrit, lazogli, leconde, linos, maNga, maxi_rocker, memphis1tr, neferinur, NoSteam, Nymphetamine, Phiber OptiC, picoza4, pLatoniC, prograsive, public_enemy2529, punisher_, queenkaolinite, ramizaahfb, sarvan, snake_denis, SteaL®, una noche, Uzunefe, xnotebookx, xsivasli, xxxsilver, ZEBANİ, _HaCKeR_, ®MuRDeR®
Müzik ve animasyonu her zaman movieclip içinde bir bütün olsun.MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:bim, benimde işlerde karışık
bakalım nettemi kalıcaz yoksa bırakıcazmı bu haftalarda belli olcak,
anladım hepsini bi movie clipte kaydedersem daha ii o zaman,
ben bi kaç şey daha soriyim, müzik ekledim, uzun geldi yarıda durduramazmıyım,
bide büyük animasyonlar yüklenirken pre loader çıkıyor, onu denemiştim yapamamıştım,
o kadar zormu nedir püf noktası![]()