HackHeLL için FLASH uygulama hazırlayacak olanlar..

bu ii üzerinde devam edeyim o zaman, sonunda ne olsun bitsinmi başamı dönsün,
bi yerine tıklayıca link açılsınmı vs. :), yaw zorla bilgi alıyoz :D

ahuha bi egzantiriklige gerek yok, gecis fln olmasın, cafcaflı bişiler yapacan işte :D hafif carisma :cool: ki bu guzel olmus biraz ellemen yeter heralde

hahahaha super ya hll sana su saatte en iyi muzigi bulmussun :) harbiden muzik olmush

niye bu daha guzel olmus :D hic bilmezken bu kdr ilerlemen sasırtıcı ve ben seni tebrik ediyom gel opecem :p valla bak saat 6:12 sen flash hazırlıon ben başlık açıom başka hareket yok n'olcak buranın hali :D

ya bim_ flax programı falan dedi onunla ilerledik :)
böle yazmak isteyenler varsa indirsin ...

ve bu kadar online gözüküyor ama 2 den sonra yazan kalmıyor hakkaten :)

Alterpunk, amentina, AngeL, Aragorn73, avx, bukalemun, byzula, CARACARTAL, catig, dalgic, DaRK34, DaRKWhiteneSs, dedelek, DemoN, devilgeek, esmercmbom, exx_123, FERMANDAR, FoReWeR, geceler30, golyad, guven, hehehe, ifrit, lazogli, leconde, linos, maNga, maxi_rocker, memphis1tr, neferinur, NoSteam, Nymphetamine, Phiber OptiC, picoza4, pLatoniC, prograsive, public_enemy2529, punisher_, queenkaolinite, ramizaahfb, sarvan, snake_denis, SteaL®, una noche, Uzunefe, xnotebookx, xsivasli, xxxsilver, ZEBANİ, _HaCKeR_, ®MuRDeR®

sgll8aq.gif

imzam nasıl?
:)

ahaha manyaq lara baq 2 saat yatım dedim admlar arqamısdan alf atıo m :D:Dne yapdınıs lem baqim oo ii ii baya ish war durun lem bende hasırlım bari bishiler..!!

valla herkes bende yapıcam diyo ama bi ben yapıyorum, bakalım benden başka ekleyen çıkıcakmı :)

arkadaşlar ne kadar daha sürecek bu ona göre hazırlamaya başlayam :)

ben allınone lara ekliyorum artık şimdi birine ekledim baya gusel oldu

evet onlara uyum saglıyor, yeni bir flash programı buldum onla biraz ugrasıyım bende birşeyler yaparım artık

evet yaw benzemiş biraz :) bugün yarın zaman bulursam geliştircem daha

Geri