Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HackHeLL için FLASH uygulama hazırlayacak olanlar..
Gun geçtikçe büyümekte olan hh'ye sole cafcaflı şık bir flash uygulaması yapabilecek olan varsa, cok mutlu olurum, yeni projelerde kullanmak için, bu konuda istekli arkadaşlar çalışmalarını buradan yayınlarsa guzel olur. Kolay Gelsin!..
bu işi devil halleder bence geçen seferde kadın çirkinleştirmede hemen hemen en iyisiydi hayal gücü sınırsız olmalı ama güsel bi çalışma bekliyoruz hadi bakalım işimdiden kolay gelsin arkadaşlar
yaw anladığım kadarıyla şöle efektli mefektli, bişiiler olcak ama ??? Sitenin konusu hack-PC fln yani bununla ilgili mesela hack temsilen nasıl efekt-resim fln konur onu kestiremedim? Mesela oto sitesi olsa yapılır bişiiler ama ?? Bende tam anlayamadım walla SoRuNLu bi yardım ette bişiiler yapmaya çalışaq
Tanıtım, bilgilendirme amaçlı içeriğin, qullanıcıyla etqileşimli ve doqunmatiq bir sistemle sunularaq, halqa açıq meqanlarda yada özel organizasyonlar süresince qullanılması olanağını verir. ahah bunu ben mi soledim way bea neyse bencede ii olr neyse orneq arıorm bulunca wericem
evet anger guzel bir flash buna benzer bişeyler yapmak lazım, içerigi belirtmesede olur, serbest çalışma olsa da olur, muhim olan adresimizi gostermesi..