HackHeLL için FLASH uygulama hazırlayacak olanlar..

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Gun geçtikçe büyümekte olan hh'ye sole cafcaflı şık bir flash uygulaması yapabilecek olan varsa, cok mutlu olurum, yeni projelerde kullanmak için, bu konuda istekli arkadaşlar çalışmalarını buradan yayınlarsa guzel olur. Kolay Gelsin!..

flash olayım zayıftır ama ne yapılacak bannermı yoksa serbest güreşmi :)
boyutlar vs..

Boyut olarak serbest gures olacak :) banner degil, tanıtım bandı gibi olması gerek,projelerde hos gozukur ;)

nasıl yani biraz daha açıklayıcı olabilir mi

bu işi devil halleder bence geçen seferde kadın çirkinleştirmede hemen hemen en iyisiydi hayal gücü sınırsız olmalı ama güsel bi çalışma bekliyoruz hadi bakalım işimdiden kolay gelsin arkadaşlar

reactOr hadi bi' örnek bulursan ben yapmak istiom bi'şeler:)

yaw anladığım kadarıyla şöle efektli mefektli, bişiiler olcak ama ??? Sitenin konusu hack-PC fln yani bununla ilgili mesela hack temsilen nasıl efekt-resim fln konur onu kestiremedim? Mesela oto sitesi olsa yapılır bişiiler ama ?? Bende tam anlayamadım walla :D SoRuNLu bi yardım ette bişiiler yapmaya çalışaq :D

Tanıtım, bilgilendirme amaçlı içeriğin, qullanıcıyla etqileşimli ve doqunmatiq bir sistemle sunularaq, halqa açıq meqanlarda yada özel organizasyonlar süresince qullanılması olanağını verir. ahah bunu ben mi soledim way bea neyse bencede ii olr neyse orneq arıorm bulunca wericem ;)

http://www.invulse.com/lexicon/index.htm
bence bunun sole siyahlı sole effecqtli bishe olrq bensetilebilir yani sadece fiqir ;)

tanıtım filmi diilde busheqilde bi visit olması daha ii bence ama daha güsel bishiler cıqar saten bensadesolim dedim..!!

evet anger guzel bir flash buna benzer bişeyler yapmak lazım, içerigi belirtmesede olur, serbest çalışma olsa da olur, muhim olan adresimizi gostermesi..

örnekteki kişisel site gibi yaw,
ben dedimki, hani bi kibrit kutusu kadar alanda, 3-5 sn, 3-5 yazı, bi kaç image, kendilerince kıpraşır vs.. :)

ya simdi LeO, uygulamalarımızda girise sole 10 15 sn lik kucuk bir band koymak lazım, cok profosyonelce mi olsun "hayır", ama olsun :=? :)

Geri