Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neyse kardeş polemık yaratmak ıstemıyorum ben senı bılmemde ama görünen köy klavuz istemez referanslarıda belli piken arkadaşımın gerisini bilemem olur mu olmaz mı?
benim pek karsiLasmadigim birisin payLasimLarini vs pek g0rmedim ayni kuLvarda karsiLasmiyoruz pek =) fakat Maydan0z onayLiyorsa bizde Destek Veririz.. yeni gorevinde basarilar diLerim
ben seni tanımıyorum , hackhell girls e de bugüne kadar en fazla 5 kere girmişimdir burdaki herkesin yorumu olumlu yönde paylaşımlarına da bakıldığında modluğu hakediyosun hayırlı olsun...
cvp vermiycektimm ama tutamadım kendimi bence konuları bir incele kim neyi kötülüyo ozman görürsün.burda kimseye kimsenin hakkını yedirtmedim.kızlar bakın sizee bahsettigimm konu tamda buydu işte ama Cash_13 haklı oldugumu gösterdin bu konuda birkere daha sana teşşekkür ederim.Şimdi artıkk gerçektenn dogru karar verdigime eminim.
Amma cins adamsın gider ayak illa laf istiyosun.Bundan önceki değin kişi maydonoz.Sen sınırlı kapasitedeki beynin bunların mizahi bi yazı olduğunu anlayamayacak kadar DAR BEYİNLİSİN...Gülüp geçmek varken kafana takıyosun.tek arıza çıkaran sensin.madem bukadar rahatsızsın girme okuma.Giriyosan da sadece mizah amaçlı alıntı yapıldığını o kafana sok ...
dıger kızlar da cokkkk iyi ama maydonozz apla sadece konu acıp polemiklere girmeyen bırıydı benım gorusum daha cok polomikleri biz yapıoz (ben diyim hadi ) hosuma gidio geyik naapiim :alkol:
piken +125412 ama sharapovanın resımlerını yayınlarsan burda
abi sitede fazla kimseyi tanımıyorum ama piken sana +541348743213576543545 destekte benden
bende bi erkek olarak sonuna kadar feministimdir ehuehuehue zuhahahaha tabi ki şaka ama yinede