hackhell girls'e adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse kardeş polemık yaratmak ıstemıyorum ben senı bılmemde ama görünen köy klavuz istemez referanslarıda belli piken arkadaşımın gerisini bilemem olur mu olmaz mı?

arkadaşlar burda herkes fikrini söler tutupda neden bunu dedin diye yargı yapamayız

piken sana bende tam destek +.......:):eek:

tamam bende uzatmadım zaten mavercik korkma yahu :) bılıyorumm ne zman ban yıyecegımı ogrendım .

Bencede hakediOsun piken.Umarım oLursun (;

oooo piken :)
sende bizimle olursaan çok sevinirim
+1000 diorum ;-)

hakkında hayrlısı başka bir şey diyemem+1234567891919191919:)

benim pek karsiLasmadigim birisin payLasimLarini vs pek g0rmedim ayni kuLvarda karsiLasmiyoruz pek =) fakat Maydan0z onayLiyorsa bizde Destek Veririz.. yeni gorevinde basarilar diLerim :)

bendende +10000000000000000000000000000 senın paylaşimları hep takıp etmışımdır şimdiden hayırlı olsun derim

neden olmasın ;)

Cash13 burdaaa öncekinee sonrakinee laf atmaa
destekliorumm de bitsinn!!

taşlıodu ne demek arkadaşım?ltfn o hale gelinmesnin nedenlerne bak,bak bakalım tüm suç bi önceki modda mı?neyse polemik yaratmicam

piken + 10000 benden de.
hayırlısı olsun..

Cash_13' Alıntı:
bence oranın önceki modu genelde hep erkekleri taslıodu
bence sen bunu yapmassın işallah olursun + 23

cvp vermiycektimm ama tutamadım kendimi bence konuları bir incele kim neyi kötülüyo ozman görürsün.burda kimseye kimsenin hakkını yedirtmedim.kızlar bakın sizee bahsettigimm konu tamda buydu işte ama Cash_13 haklı oldugumu gösterdin bu konuda birkere daha sana teşşekkür ederim.Şimdi artıkk gerçektenn dogru karar verdigime eminim.

Cash_13' Alıntı:
bence oranın önceki modu genelde hep erkekleri taslıodu
bence sen bunu yapmassın işallah olursun + 23

Amma cins adamsın gider ayak illa laf istiyosun.Bundan önceki değin kişi maydonoz.Sen sınırlı kapasitedeki beynin bunların mizahi bi yazı olduğunu anlayamayacak kadar DAR BEYİNLİSİN...Gülüp geçmek varken kafana takıyosun.tek arıza çıkaran sensin.madem bukadar rahatsızsın girme okuma.Giriyosan da sadece mizah amaçlı alıntı yapıldığını o kafana sok ...

dıger kızlar da cokkkk iyi ama maydonozz apla sadece konu acıp polemiklere girmeyen bırıydı benım gorusum ;) daha cok polomikleri biz yapıoz (ben diyim hadi :D ) hosuma gidio geyik naapiim :alkol:

piken +125412 ama sharapovanın resımlerını yayınlarsan burda :p

Walla bu sitede o sharapova resimleriyle göze çarpmayacak gibi de değilsin zaten ;)
TAM DESTEK BENDEN

abi sitede fazla kimseyi tanımıyorum ama piken sana +541348743213576543545 destekte benden
bende bi erkek olarak sonuna kadar feministimdir ehuehuehue zuhahahaha tabi ki şaka ama yinede

fazla takılmıorum girls e ama dier yerlerde piken adına rstlıorum,

dioloğmuz olmasa da kendisinden bi şikayetim yok..

+1 inşallah dilediğin yere gelirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri