..:Hackhell Fm:..

qweqqq

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar BEN HACKHELL İÇİN RADYO SİTESİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM UZUN ZAMANDIR FLATCAST İLE OLUSTURACAĞIM BİR SİTEDE TÜM HACKHELL LİLER İLE MÜZİK YAYINI YAPIP BERABER BULUNMAK İSTEMİŞTİM BU KONUDA GÖRÜŞMEK İÇİN MSN DE SOLARİZ'İ EKLEDİM AMA BENİ KABUL ETMEDİ...

VEYA ALT DOMEİN DİE BİRŞEY VARMIŞ ATM BİLMİYORUM AMA ÖLE BŞEYLE AÇILAMAZ MI?

HEPİMİZİN RADYO YAYINI YAPTIĞI GÜZEL Bİ SİTE BEN GEREKİRSE HACKHELL E ÜYE OLMAYANLARI DA ÜYE YAPMAM VEYA BUNU ENGELLİYCEK Bİ YOL BULUNUR ELBET ZATEN BÖLE BİRŞEY İSTENİYORMUS

SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ NELERDİR YÖNETİM BU KONUYA SICAK BAKAR MI?

ASLA VE ASLA KENDİ SİTEM DİE REKLAM YAPMA AMACIM YOKTUR SNUÇTA HEPİMİZ HH ÜYESİYİZ VE ADIMIZIN KULLANILMASINI İSTEMEYİZ

EĞER SOLARİZ'DE UYGUN GÖRÜRSEN HACKHELL FM İN BÜTÜN TASARIM VE YAPIMINI ÜSLENİP YAPACAĞIM TABİ UYGUN GÖRÜRSE

ARKADAŞLAR BEN HOSTİNG İ KENDİM ALACAĞIM YAPIMI TASARIMI BEN YAPACAĞIM HACKHELL İN BİR FM UZANTISI GİBİ OLACAK SADECE BİR İSİM HAKKI İSTİYORUM O HAKKIDA VERMEK ZOR OLMASA GEREK :eek:

Saygılarımla...

Zamanında yapıldı 2005-2006 senelerınde,ama ben dahıl dınleyen 10 kişiydik.
Djmızde Chacmool ck kardesım(CHAMUR) idi.
ve uyelerın ısrarı uzerıne acılmıstı,uyelerın dusuk talebı yuzunden kapandı.
ılk 3 gun dınlenıyo sonra fıyasko.
smdıden kolay gelsın.

HİÇ Yorumunuz Yokmu ArkadaŞlar?

AsLında ßoLe ßısı guzeL oLurdu.Ama yonetıme bagLı :melek

yapılırsa ii olabilir bence yapabiliyorsaniz kolay gelsin :D ama gecekten bole bisi olursa dinlenir yaw

Zamanında yapıldı 2005-2006 senelerınde,ama ben dahıl dınleyen 10 kişiydik.
Djmızde Chacmool ck kardesım(CHAMUR) idi.
ve uyelerın ısrarı uzerıne acılmıstı,uyelerın dusuk talebı yuzunden kapandı.
ılk 3 gun dınlenıyo sonra fıyasko.
smdıden kolay gelsın.

o zamanlar kaç tane üye vardı merak ettim şimdi milyona yakın üye var hackhellde
olmaması için bir neden göremiyorum

bencede güzel olabilir...

Radyo elbette çok iyi olur ama daha önce yapılmış belli bir hit aldıktan sonra
ilgi düşmüş site yönetimi elbette tekrar dan böyle bir gereksinim duyarsa yapabilir
bizlerde hackhell fm'i memnuniyetle dinleriz tşk.

solariz' den bi açıklama bekliyorum eğer izin verirse hemen kuruluma geçeceğim :eek

Bence çok iyi olur, güzel düşünce
Hatta hayal ediyorumda ''HACKHELL FM''den sonra ''HACKHELL TV'' yayına başlıyormuş:):):)
Hayal etmeden sonuca varılamaz...

eskiden vardı bi radyo :) çok fazla hiti yoktu kapandı .. yine hit görmez fazla . gerek olmadığını düşünüyorum

Geçen Sene DjLik YapanLardan Biriydim... İlk 1-2 Hafta İyi Hit Alınıyor Ama Sonrasında 5 Dinleyici BuLursan ALLah Bereket Versin...

Kısacası Radyo Site AçıLdığı Gibi AçıLacak Ve İstemeyenin KapatabiLeceği Bir Yapıda OLucaksa OLsun Ama Diğer TürLü Fiyasko OLacaktır...

HayırLı oLsun...

arkadaşlar hosting i ben alıyorum zarar edersekte ben edeceğim ve hh için hiç sorundeil zaten yılda 46 ytl :)

Denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum .. Ayrıca yapımını fln da üstleniyormuşsun helal olsun derim . Geriye kalan tek şey senin gibi fedakar birini bulabilmendir :goz:

Denemekte Fayda Var ßencede :goz:

uLem ben de FootbaLL Manager'n FMsi zannettim.. :D
radyo daha önce çok denendi ama bi süre sonra hep unutuLdu..

bence süper oLur bende Dj oLabilirim deyeyimim vaR çünKü :DxD

Arkadaşlar Yanlış anlamayın ama burada herkes açılsın diyor, bir heves için diyorsunuz. Bir FM açılsa biraz zaman geçtikten sonra unutulacaktır. Bir arkadaş milyon tane üyemiz var demiş. Evet Milyon tane üyemiz var, milyon tane üye demek, milyon tane değişik müzik tarzı demek. Hangi birine göre müzik çalacak ? Bir zaman sonra herkes " Aman benim dinlediğim tarz çalmıyor neden gireyim" demeye başlayacak ve Hit'ten düşecek. Bence gerek yok. Bu benim şahsi fikrim tabi..

Geri