Gold Eagle Nickli Üyeden Alıntı
Ben tema ile ilgili şunu söyliyeyim bu tema sadece renkten ibaret degil siyahtan önceki asıl temaya göre düzen farklılıklarıda var Burası Öneriler ve Şikayetler bölümü olduğuna göre şöyle önerilerde bulanayım milleti anca böyle mutlu edersiniz 100 kişiden biri yine çıkar ama olsun Ben üye olduğum yabancı bi torrent sitesinde gördüm profilde Stylesheet yazan yerden tema seçebiliyorsunuz arkaplanı istediğin gibi ayarlıyabiliyorsun default u beyazdı bende dark temayı seçmiştim. Sadece renk değişiyor düzen yine aynı eğer fikrimi beğenip uygularsanız şuna dikkat edin tema renkleri yazı renkleri ile çakışmasın bikaç ton koyusu yada açığı olsun ki problem olmasın bide belki şuda olabilir gereksiz ama Icons diye bi seçenek koyarsınız ordan teşekkür buttonu falan nasıl olcak seçilebilir Bide Anasayfada eskiden bi mesajın üstüne gelindiğinde kısa bi açıklama çıkıyordu. Bide hangi mesaj hangi konunun belirtilirse iyi olur Biraz fazla yazdım umarım modların canını sıkmamışımdır diğer mesajlara baktım tam olarak böyle bi şey yoktu yazayım dedim