Hackhell en eski haline dönecek mi ? ( Tema ) olarak ?

yi6it

New member
Reaction score
0
Artık walla içimden takılmak bile gelmiyor bu temayı gördükçe ...
Eski haline dönerse bir an önce çok iyi olucak... bence

hangi eski hali =) en eski temasıı modernize edip sizlere sunduk kimsede bu konuda şikayetci degil sanırım bi tek sen begendin

Sence .

aslında o tema yüklendiğinde siteden soğuyan çok oldu ama sonradan millet ısındı temaya 2-3 ay sonra herkes güzel tema diyip alıştı ... bu tema da böyle olucak

hangi eski hali =) en eski temasıı modernize edip sizlere sunduk kimsede bu konuda şikayetci degil sanırım bi tek sen begendin

kimse şikayetci olmasada zorluk çekerek arada sırada giriyor..
bende öle yapıyorum
önceden daha cok ayırıyordum vaktimi buraya ...

siyah temayı bahsediyorsan içimizi karartıyordu..

Ondan önceki temaya tıpatıp benziyor zaten bu tema we müthiş..

valla sadece siteyle ilgilenen kişiler yazıyor birde eski ziyaretci üyelerimiz fikirlerini yazsa...

yok yok siyah tema değil
ya yani wardı ya gri renkte bütün bölümler bir aradaydı ..

Gold Eagle Nickli Üyeden Alıntı
Ben tema ile ilgili şunu söyliyeyim bu tema sadece renkten ibaret degil siyahtan önceki asıl temaya göre düzen farklılıklarıda var Burası Öneriler ve Şikayetler bölümü olduğuna göre şöyle önerilerde bulanayım milleti anca böyle mutlu edersiniz 100 kişiden biri yine çıkar ama olsun Ben üye olduğum yabancı bi torrent sitesinde gördüm profilde Stylesheet yazan yerden tema seçebiliyorsunuz arkaplanı istediğin gibi ayarlıyabiliyorsun default u beyazdı bende dark temayı seçmiştim. Sadece renk değişiyor düzen yine aynı eğer fikrimi beğenip uygularsanız şuna dikkat edin tema renkleri yazı renkleri ile çakışmasın bikaç ton koyusu yada açığı olsun ki problem olmasın bide belki şuda olabilir gereksiz ama Icons diye bi seçenek koyarsınız ordan teşekkür buttonu falan nasıl olcak seçilebilir Bide Anasayfada eskiden bi mesajın üstüne gelindiğinde kısa bi açıklama çıkıyordu. Bide hangi mesaj hangi konunun belirtilirse iyi olur Biraz fazla yazdım umarım modların canını sıkmamışımdır diğer mesajlara baktım tam olarak böyle bi şey yoktu yazayım dedim
Benim böyle bi fikrim vardı. Tema değiştiğinde yazmıştım.

şemalar ve temalar tartışılmaz diyelim :)

tema güzelde Hackhell eskiden daha hızlıydı sayfalar geç gelir oldu deyişimden sonra benim bilgisayardamı diye baktım diyer bilgisayarlardada aynı sayfalar geç açılıyor ve

yeni ana sayfa görünümü güzel değil konular karışık geliyor )):

dostum zaten gri renkteki temanın biraz daha modifiye edilmiş hali bu

zaten değişen pek bişey yok , ki artık alıştık hakkaten

tema güzelde yandaki acılır kapanır reklamlar gerçekten adamın sinirini bozuyor..

bu tema güzel ama bi yıldızım eksik,eski tema olsaydı 6 yıldızım olacaktı

Hackhell daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..

Geri