Hackhell de imza olsun mu

HH'de İMZa KuLLaNıMı İSTeRMiSiNiZ....

• HeRKeZ KuLLaNaBiLSiN

Kullanılan: 19 26.4%
  • BeLiRLi KıSıTLaMaLaRı OLaN ÜYeLeR KuLLaNSıN

Kullanılan: 15 20.8%
  • BeNCe GReNq Yoq

Kullanılan: 38 52.8%

• Kullanılan toplam oy
    72
R€B€L' Alıntı:
konu öneri ve şikayetlere taşınmıştır
daha önce bir cok konuşuldu bu olay ama oylamaya acılmış kitlemeyeyim dedim.

ben karşıyım cünkü sitede yavaşlamaya yol acıyo bu eskiden bilioruz.
zaten burası bilgi paylaşım platformu önemli olan bilgilerimizi paylaşmak.imza paylaşmanın bize bi faydası olmaz ama cok istenilirse bide imza paylaşım sitesi acılsın =)

son durumlardan sonra(yava_lamalar,yenilikler falan) bnde istemiorm forumu yava_lat1cak hçbi_eyi

sna kat1l1orm rebeL bi tane de imzaheLL açal1m herkes imzasini koysun:p

erdemm' Alıntı:
eskiden 100.000 üye ve imzaları varken yavaştı şimdi 140.000 üye var

bence ve kesinlikle gerek yok zaten site çok yoğun olduğundan yavaş açlıyor birde imzalarla kastırmaya gerek yok
bence yanlış hatırlıyosun :p o zamanlar 40.000 lerdeydik ve baya kasıyodu site hatta çıldırma durumuna geliyoduk şimdi merak ediyorum neden hala bu konu kapanmadı die hh ailesinin büyükleri karar verıp kaldırmıs uygun görurlerse açarlar ama ne gerenkk var bu haliyle müthiş bi sitemiz var dimi arkadaşlar
neyse çok konustum galıba ii forumlar :sigara:

sadece txt olarak site yavaslamaz, ozaman mesajda yazmayalim hic bi konuya :) ayni sey. bana gore bazen yararli olabiliyor imzalar. destekliyorum.

sen oyle diyosunda destan gibi imza yapan var.

Ben Tamamiyle Bir imza Hayranıyım :):)

x-poWer' Alıntı:
Sitenin hızı için imzalar kullanıma kapalı.
İmzaya resim ekleme olmadan, sadece yazı fonları için imza aktif olsa olmaz mı?

EFeT OLaBiLir Ya ... Bide FaNCLuB BöLümü Acalım Sadece Link KoYSak YeTeR..

Olabilir Bazen İşe Yarıyo

türkiyede ki en hızlı interneti kullanıyorum 2048kb. gende rahat bi beş dakka bekliyorum anasayfanın açılması için bide imza eklersek heralde bi yarım saat de sayfa açar

kesinlikle olmasın :)

benim bildiğim imzalar siyasi, reklam vs vs olaylardan dolayı kapandı. ilk başlarda vardı imzalar ama sonra olumsuz durumlardan dolayı imzalar kapandı. valla olsa da olur olasa da olur. maksat paylaşım :D

kesinlikle olmasın ;)

walla bi ara 1 haftalığına devreye girsede milletin kurbagaları düzelse isteyen kurallar dahilinde imza koysa iyi olur bence.duyurular bölümünde yayınlansın sonra kaldırılsın çok güzel olur.

Bence gerek yok.
Sitemiz yavaşlık sorunuyla boğuşuyor. tecrübeli site üyelerimiz bunun siteyi yavaşlatacağını söylüyorlar. Asıl hedefimiz siteyi daha aktif ve popüler hale getirerek reklam pastasından daha çok pay alabilmesini sağlamak olmalı. O zaman yapılacak yatırımlarla sitemiz hedeflenen "google kadar hızlı" amacına ulaşabilir. O zaman da hız problemi kalmayacağından imza eklenbilir. Şu aşamada herkesin ilk hedefi siteyi bu haliyle ( ki bu haliyle bence yeterince güzel) daha yukarılara taşımak olmalı.

Belki tanıtıcı olması açısından imza yerine kişisel bilgiler sol cenahta gözükebilir. Örneğin yaş , cinsiyet gibi...
Ama şu aşamada imzaya gerek yok. İlk hedefimiz hızlı bir site olmalı.
Bunun için de herkes üstüne düşen görevi yapsın.
Sitemizi populer ve daha çok reklam alabilir bir site haline getirelim. Paylaşımcı sayısını artıralım. Bu yolda Dark_Angel'a sonuna kadar destek vermeliyiz.
Saygılarımla...

Geri