Hackhell de imza olsun mu

HH'de İMZa KuLLaNıMı İSTeRMiSiNiZ....

• HeRKeZ KuLLaNaBiLSiN

Kullanılan: 19 26.4%
  • BeLiRLi KıSıTLaMaLaRı OLaN ÜYeLeR KuLLaNSıN

Kullanılan: 15 20.8%
  • BeNCe GReNq Yoq

Kullanılan: 38 52.8%

• Kullanılan toplam oy
    72
Benimde ne zamandır aklımdaydın. Aynı İstediği BEnde Açmayı Düşünüyordum .Sen Benden önce davranmışsın.Bu Konuya destek veriyorum ama herkes kendi bildiğini okuduğu için Gerçekleşeceğini Sanmıyorum.Hatta Öneri Ve Şikayetler Bölumu Bile KaldırıLabilir.Çok gereksiz :sigara:

gerek yok diye düşünüyorum diğer forumlarda gördüm tam bi kargaşa böle dha iyi bence

konu öneri ve şikayetlere taşınmıştır
daha önce bir cok konuşuldu bu olay ama oylamaya acılmış kitlemeyeyim dedim.

ben karşıyım cünkü sitede yavaşlamaya yol acıyo bu eskiden bilioruz.
zaten burası bilgi paylaşım platformu önemli olan bilgilerimizi paylaşmak.imza paylaşmanın bize bi faydası olmaz ama cok istenilirse bide imza paylaşım sitesi acılsın =)

siteyi yavaşlatmıyacaksa imzanın olması taraftarıyım
tabi metin imza ;)

BEnde en azından Metin imza Olabilir Diyorum

kesinlikle gerek yok zaten herkes imzaya yazacağı yazıyı bulunduğu yer bölümüne yazıyo

bence gereksiz cunku hem siteyi yawaslatır hemde reklammış , tahrik edici yazılarmıs faln ortalıgın kızısmasına neden olabilr..
Gereksiz kısacası...

neden bu konuya korşı çıkanların çogu(belkide hepsi) imza kullanıyo
YA HERKES YA DA HİÇ KİMSE

neden bu konuya karşı çıkanların çogu(belkide hepsi) imza kullanıyo
YA HERKES YA DA HİÇ KİMSE

gerek yok...

Sadece Profil'de Gözükecek bir imza oLucaksa Evet Derim.. Fakat Diğer Türlü Attığın Mesaj Altında imza Diyorsanız Karşıyım.Forum Zaten Yeterince Yavaş..

daha onceden vardı sıte cok yavas dıya kaldırıldı ve de hala avas sıte neeedersın

ofoking' Alıntı:
daha onceden vardı sıte cok yavas dıya kaldırıldı ve de hala avas sıte neeedersın
eskiden 100.000 üye ve imzaları varken yavaştı şimdi 140.000 üye var

bence ve kesinlikle gerek yok zaten site çok yoğun olduğundan yavaş açlıyor birde imzalarla kastırmaya gerek yok

önceden zaten vardı. keyfiyen kaldırılmamıstır. mümkün olsa tekrar izin verilir zannediyorum. ( az önce biraz bülent ersoy izledım yazımlarım tuhaflaştı :) )

Geri