Hackhell ATATÜRK Ziyaretci Defteri

senin miyadının doldugunu dusunenlerin 22 temmuzda miyadı doluyor ATAM !!!!

ilkelerinin ve devrimlerinin bekçisiyiz.
seni anlayamayanlara seni öğretmek görevimizdir

Yeni nesillere Atatürk'ü anlatamadık arkadaşlar.Atatürk demek vatan demek.Vatan namus ,özgürlük herşey demek...

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Ne güzel söylemişsin Atam, bizi taaa o zamanlardan ne de gerçekçi bir şekilde uyarmışsın. Atam kurduğun Cumhuriyet gösterdiğin hedefe giden yoldan biraz saptı; ama hiçbirşey için geç değil, telafi ederiz Atam. Sen rahat uyu.

Yaşım 17 Atam.. Şimdiye kadar hep izinde oldum. Düşüncelerini savundum. Cumhuriyet Mitinglerine katıldım. Bu topraklar için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.. Bir kaç gün önce bir rüya gördüm.. Geçmişteydim, bir evin bir odasının içinde seni gördüm.. Çabucak yanına geldim.. Hareketlerin, davranışların, görünüşün ve hatta kokun bile okadar farklıydı ki.. Konuşmaya başladık.. Birden kendimi tutamayıp sana sarıldım.. Ağlamaya başladım.. Hem "Atam ülkemizi ne hale getirdiler bir görseniz" diyordum hemde ağlıyordum Atama sarılarak.. Atam sende bana sarılmış başımı okşuyordun.. O günden itibaren resmini her gördüğümde gözlerim doluyor.. Seni her andığımda gözlerim doluyor.. Mustafa Kemal Atatürk'üm , Atam..

Seni görmek;vücudunu görmek değildir...Seni görmek demek;Düşüncelerini ve ilkelerini çok iyi anlamak demektir...Seni gören gençler oldukça Atam,seninde dediğin gibi;Türkiye Cumhuriyeti ilelebet paidar kalacaktır....

Ne mutlu Türküm diyebilene senin ilkelerinle yaşayabilenlere Atasını unutmayanlara söz konusu vatansa gerisi teferruattır...

Uyan Atam uyan uyanda Yüce TÜRK halkını bu içinden çıkılmaz durumdan kurtar ATAM İZİNDEYİZ

Atayı anlatacak tüm sözcükler cücedir
Tarihe bak çocuğum ATATÜRK hepsinden yücedir.

Atatürk'ün en hayran olduğum yönü; Düşüncelerini yeri ve zamanı geldiğinde açıklamasıdır.
O ana kadar ise çevresindekilerin onun ne düşündüğünden hiç haberleri olmamıştır.
Tüm fikirler onun kafasında gelişip şekillenirler, Herkese kapasitesi ve bilmesi gerektiği kadarını açıklamıştır.

28 ekim 2007 günü akşamı '' 84 yıl önce bu saatlerde ATATÜRK masada arkadaşlarına ''' Yarın Cumhuriyeti ilan Edeceğiz''' diye ilk defa yıllardır kafasında oluşturup şekillendirdiği fikrini açıklıyor''
diye düşündüm. O ana kadar cumhuriyet fikrinden hiç kimseye bahsetmemişti.

Atamıza ve onun ilkelerine sahip çıkalım. Ne mutlu Türküm diyene.

ne demiştik açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim.

Tüm dünyaya örnek tek model olabilen üstün liderlik vasfı ,vatan ,millet sevgisi ,ilke ve inkılaplarına artı olarak azmine,felsefesine,eğitici ve aydın görüşlerine bakarak yine üstün bir insan modeli olarak düşündüğüm Mustafa Kemal Atatürk her anlamda benim için TEK
insan olarak kalbimde ve dünya görüşümde yerini almış ve onun bana verdiği tüm bu özellikler ve fırsatlar sayesinde bugün ona olan düşüncelerimi yazabilmek ve sevgimi,saygımı gösterebilmek benim için en büyük mutluluktur...Sadece izinde değil onun gözüyle bir nebze olsada bakabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum ve Mustafa Kemal Atatürk'ü çok ama çok seviyorum

Tüm dünyaya örnek tek model olabilen üstün liderlik vasfı ,vatan ,millet sevgisi ,ilke ve inkılaplarına artı olarak azmine,felsefesine,eğitici ve aydın görüşlerine bakarak yine üstün bir insan modeli olarak düşündüğüm Mustafa Kemal Atatürk her anlamda benim için TEK
insan olarak kalbimde ve dünya görüşümde yerini almış ve onun bana verdiği tüm bu özellikler ve fırsatlar sayesinde bugün ona olan düşüncelerimi yazabilmek ve sevgimi,saygımı gösterebilmek benim için en büyük mutluluktur...Sadece izinde değil onun gözüyle bir nebze olsada bakabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum ve Mustafa Kemal Atatürk'ü çok ama çok seviyorum

yüregine saglik
-------
Atam Izindeyiz...

kaybedilen değerler zaman içinde unutulur ama en son ana gelindiğinde iki elle sarılmak için herkeskendini parçalar.İşte çoğunluk bugün unutturmaya çalışıyor ama onlar bile son ana gelindiğinde ATATÜRK'e sarılmak isteyecek unutmamak ve unutturmamak için her zaman ATA'mızı analım

Seni Asla Unutmayacagiz ATAM! Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!

6hkrxh.jpg

Geri