Hackhell ATATÜRK Ziyaretci Defteri

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Tüm Hackhell üyeleri ATATÜRK ziyaretci defterinde
Duygularinizi ifade edebilirsiniz
:clap

Ne_Mutlu_Turk__um_Diyene.jpg

Seni Asla Unutmayacagiz ATAM!
Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!

senin arkana sıgınıyorlarya işte o zaman illet oluyorum.. gercek Atatürkcüler diil.. senin adından prim yapmaya calısanlara..

birde Atatürkcülükle Din i farklı kutupmuş gibi gösterenlere..

ya böyle bi defter vardı o defteri neden kapattınız?

Atam Izindeyiz...

Kurdugun cumhuriyeti hep ileri götürecegim Atam. Ben ve benim gibi milyonlarca gencc senin yolunda... Rahat uyu ATAM

crazyboy_9999' Alıntı:
1001 zaten böyle bi konu vardı o konuya ne oldu?

bilmiyorum fazla ilgi görmedi galiba ve ben yeniden actim
bir daha kine pm at

iyi forumlar

Her zaman gösterdiğin yolda şaşmadan yürüdüm ve yürüyeceğim.şu dönemde cumhuriyeti yıkmaya çalışanlara karşı,her zaman dik durdum ve duracağım.seni ne kadar özlediğimizi bu dönem dahada çok anlıyoruz atam..seni özlüyoruz atam..

Senin yaptıklarını istediklerini gibi yorumlayııp senin gölgene sığınan senin adının arkasına sığının insanlar gitgide çoğalıyor.. En Büyük MİLLİYETÇİ sensin !

yaptıklarını yıkıyorlar Mustafa Kemal

sen öldün asılanlar dirildi..

Mustafam.. Kemalim..

Türkçe Türk demektir !!! Ne MutLu Türk'üm Diyene !!!

SaoL Arkadaş !!

Vatanın bolunmez ve parcalanmaz butunlugunu koruyacagımıza yemın edıorz Atam...

SENIN IZINDEYIZ...

Sükut ve bekleyişle kanatlanmış Selanik. Atladı öyküsünden neş'enin Alageyik; Beşbin yıllık masalın hakikat oluşu bu, Boşalan yüreklerin ülküyle doluşu bu.

Ulu Önder Atatürk,
Kurduğun ülkede, gösterdiğin ilkede, Ne mutlu Türküm diyebiliyorsak bunu sana borçluyuz, gökde dalgalanan al bayrağımızı sana borçluyuz,
bu cennet vatanı sana borçluyuz,
hürriyetimizi ve istiklalimizi sana borçluyuz,
mirasını devralıyoruz, seni örnek alıyoruz, sen rahat uyu, emanetin sahipsiz değil, hepimiz Atatürküz.

bence o çok büyük bir adamdı çok büyük ve ağır yükler sırtına aldı. belkide bir gün içinde binlerce askeri gözü önünde şehit oldu ama o pes etmedi eğer ileride vatanımızı bir daha korumak gerekirse onun kadar olmasada hepimiz birer mustafa kemal ATATÜRK olacaz

NE Mutlu Türküm Diyene

iSpiK' Alıntı:
senin arkana sıgınıyorlarya işte o zaman illet oluyorum.. gercek Atatürkcüler diil.. senin adından prim yapmaya calısanlara..

birde Atatürkcülükle Din i farklı kutupmuş gibi gösterenlere..

sana yürekten katılıyorum üstad yüregine saglık

Geri