HackHeLL İstanbuL BuLusması =))

visi0n

ѕтαη∂.ву &
HH Üyesi
Reaction score
0
İste bekLenen gün geldi ve HackHeLL Ailesi buLusmak amacLı evLerinden cıkıp Mecidiyeköy Meydana dogru ilerlemeye basladı...BasLadı basLamasına ama kimLer yoktu ki..

Sadece heLLwaLker ve bendeniz visi0n :vur

BuLusma diLLere destandı.Sabah saat 10'da evinden cıkan HeLLwaLker saat 11:20 sularında Mecidiyeköy'deydi.Bende saat 11:45 gibi geldim buLusma noktasına ki cok iyi hatırlıyorum buLusma yapıcagız dedigim zaman "ben gelirim ben de gelirim,sorun olmaz" diyen cok arkadas vardı.Ama sagoLsun heLLwaLker haric kimse gelmedi...Sitem mi evet sitem.. !! EkiLmis gibi hissettim ki HeLL haric herkez ekti..SagoLun !!Herneyse genede Aile icindeyiz sorun cıkarmıyalım :melek

GeLeLim BuLusmanın Özetine :)

heLLwaLker iLe Mecidiyeköy'de buLustuk ama ne buLusma :) iLk konusmaLar :)

visi0n:"SeLam ben HackHeLL'denim ... HackHeLL'Li oLan varmı ??" dedikten sonra Metronun kenarında oturdum...Sonra;
heLLwaLker:Kardes, bir gurubumu bekLiyorsun...
visi0n:Evet,ben HackHeLL İstanbuL BuLusması icin geldim...
heLLwaLker:Bende.. :) Adım ŞamiL...
visi0n:Bende Hakan Memnun oldum :)
heLLwaLker:Bende..

Sonra bu iki HackHeLL Aile üyesi araLarında "Nereye gidelim?" derken Cevahir aLısveris Merkezi imdada yetisti.. :)

visi0n:Cevahir'e gidelim mi?
heLLwaLker:Olur, zaten benimde karnım actı bisiler atıstırırız.. :)
visi0n:Tabii , Ben yemek yedim ama neden oLmasın :)

Derken gittik Cevahir AVM'ye..Önce Tekno-Sa'ya girdik biraz gezdik..Modem vs vs.. baktık..Sonra dedik;

"Şu ac karnımızı doyuralım.. =))"

Simdi Nerde yemek yicez diye düsünüp dururken bir yardımımıza McdonaLds yetisti. :)

Gittik Mc'e :) Orda Gecen KonusmaLar.. :)

heLLwaLker: Ne yiyelim visi ?
visi0n:Ben bi Big Mac yicem abii :)
heLLwaLker:Bende Mega Big yiyim,acayip açım :D
Kasiyer:Merhaba,Ne yersiniz ?
visi0n:SeLam Biz HackHeLL'Liyiz.. :D
heLLwaLker Bu laftan sonra yarıLdı :D 2 dk sonra..;
heLLwaLker:Biz 2 tane Big Mac aLaLım ...
Kasiyer:Orta Boymu ,Büyük Boymu ?
heLLwaLker:visi ortamı,büyükmü ?
visi0n:heLLwaLker abi ben orta boy alim ,malum aksamda arkadaslarla takılıcam :)
heLLwaLker:Ok.:goz:Bir büyük bir orta boy Big Mac...

YemekLeri aLdıktan Sonra Burger King'den de Acı Sos aLdık [ Tavuk icin oLanLardan :D]

AfiyetLe Yedik ve "Nereyi gezeLim nereyi ?" derken D&R 'ı gördük ve girdik ...D&R gezisini gecicem +18 LafLar geciyor :D...

İşte böyLe...

Diceksiniz: "Resim cekmedinizmi ?" cekemedik ne telefon ne de kamera vardı =))

Bendende size bir Laf var :D

Görmek yetmez,ya$Amak Lazım :goz:

:melekSagoL heLLwaLker Sözünün eri oLdugun icin :cool:

Güzel olmuş :D.....

Ah Yazıkkk xD xD

counter daki reziliğimi anlatmamışsın bakıyorum:p nese ben çevereye bakıyodum biri göz kırptı sen hackhelldenmisin dedim evet ben vision hatta bdedi el sıkıştık felan sonra cevahir e yöneldik o kısmını vision anlatmış zaten(sosun adı da buffalo bu arada tavsiyemdir) sonra çıkışta bi cafeye gittik bi cs attık ve baya iyi bi skorla yenildim. rezaletti. ama günüm iyi gecti. Sagolasın hakan

:D:D ehuehuehu güzel olmus eline sağlık :D

tekrardan sagoL heLLwaLker.. :) GüzeL bir qündü.. :goz:

bu kotu durumu Istanbul Tayfası olarak Hafta Sonu Birgun Iftarda bulusalım dıyorum
visi0n ıle bırlıkte bunu ayarlayıp Hh ye duyuracagız...

yınede guzel gunmus yha=)
bu arada izmir istanbul bulusöasını gordum de ankara da olmuo mu yoksa ben mı hıc denk gelmedım ya da yenıyım ondan mı?

Sondaki ince mesajıda görmedim degiL :p Valla şehir dışındayım dai haLa ,, haftaya faLan geLicem İst'e..Orda oLsam geLmeye caLışırdım :goz:
Bu arada benden sana tavsiye bu şekiLde yapıLan organizasyonLar geneLde yatar yada eLde patLar :-D :goz:

:D süper bi organizasyon ... tamı tamına tammm 2 kişi =)

ayaklarınıza sağlık ne diyim

otobüsü kullanan şoföre sağlık yediklerimizi sindiren midelerimize ve harçlıklarımızı verenler sağolsun:p

Heheheh koptum yaf 1 kişi:D
Onu ßulamayanda var örneğin ben:p

önce belirli seviyeye gelip çevre yap ondan sonra buluşma düzenle bence ankarada böle bişe olmadı

12 milyon nüfuslu İstanbul....

816,780 üye....

işte bu....

sen zorolanı yapmışsın visi0n....

bir tek kişi bulmuşsun....

AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU BULAMAZ...

bunada şükür ya hellwalker gelmeseydi...
buda yeter :)

Sondaki ince mesajıda görmedim degiL :p Valla şehir dışındayım dai haLa ,, haftaya faLan geLicem İst'e..Orda oLsam geLmeye caLışırdım :goz:
Bu arada benden sana tavsiye bu şekiLde yapıLan organizasyonLar geneLde yatar yada eLde patLar :-D :goz:
iftaR yapcaz insallah bi daha ekersin eRCe.. =))
:D süper bi organizasyon ... tamı tamına tammm 2 kişi =)

ayaklarınıza sağlık ne diyim

gelenler saqoLsun ;)

otobüsü kullanan şoföre sağlık yediklerimizi sindiren midelerimize ve harçlıklarımızı verenler sağolsun:p
aynen :D
Heheheh koptum yaf 1 kişi:D
Onu ßulamayanda var örneğin ben:p
oLsun be dai :D

önce belirli seviyeye gelip çevre yap ondan sonra buluşma düzenle bence ankarada böle bişe olmadı

Bana bu kadar cevrede yeter özkan ,İsteyene canım feda istemeyenede eLveda :goz:

visiON hadi kimse geLmeseydi napacaktın Çokk merak ediyorum.Saten hellwalkerr'lede rastLantı sonucu tanışmışsınız.AskaLsın onuda görmeyecekmişsin :)

817,298 üye hep birlikte istanbul taksim meydaninda bulussak ne olur acaba :) :) :)

Geri