Hackhell üyeleri ilk telefonuz neydi :)

benim de ilk telefonum şu posta gazetesi vermişti..a1018 ama manyak telefondu yaa...yadiğar şimdi müzeye koydum orda duruyo:D

Benim ilk telefonum Gd35 ti varya panasonicler onlardan.sonraları terfi etmeye başladım.2001 deki ilk telefonumdan 2 ay sonra nokia 8210 aldım o zamanlar 450 milyondu baya populer ve pahalı bi telefondu zamanında ve hırsızlarında dikkatini çekmişti ve okullar açıldıktan 2 hafta sonra iştahı kabaran bu şerefziler telefonumu çaldı gerçekten çok üzüülmüştüm.2 ay kadar telefonsuz gezdikten sonra bulduğum bi kaynakla nokia 2100 aldım.Onu 1,5 sene kullandım ve öss macerama yenik düştü dersler yoğunlaşmış ve gelen davetlere gitmek zorundaydım çünkü tel.den dolayı her zaman bana ulaşılabiliyodu bende sattım gitti.Öss ye daha çok çalışmaya başladım ve sınavdan 1 hafta önce kendimede moral sağlayacak olan çok sewebileceğim bi telefon almaya karar verdim 6230...Evet şimdi 6230 umun 2 yıllık garanti süresinin 16 ayı geçti ve onunla çok mutluyum öös yide kazandım üniversiteliyim artık kim istemezki üniversiteli olmak değilmi bugün ise akşamki yolculuk için hazırlıkları tamamlamak üzereyim...Telefonum ve ben ayrılmaz birer ikiliyiz o olmasa kim bilir ben napıyor olcaktım sınavı da kazanamazdım beliki de kim bilir.. Böyle bi hikaye işte benimkisi.
Ha unutmadan telefonuma 256 mb hafıza kartı aldım artık bana ayıracak daha çok zamanı oluyo.Herkese bol şanslar

ilk telefonum ericsson t628 di ruhu sad olsun kmpanyadan almıstım neydi obeeee
dolaptan ayama dusmustu bi kere ayamı kırıyodu meret:)

Benimkisi 1998 Yilinda A1018 Oldu Ilk Göz Ağrim çünkü Uyurken Suratima Düştü Anteni Gözüme Girdi.....:)

Ben Alihan Nazim .ilk Telefonum Motorola Ydi Takarik Bişeydi 200 Yilindaydi Sonra 2006 Agustosunda N 70 Aldim Ve şu Anda Kullaniyorum çok Güzel Bir Telofon .ama 1 Milyar Bayildim .tafsiye Ederim

aselsan ilk telefon antenini açmadan çekmiyordu sonra 5110 sonra 3310 daha sonra 2100 6600 6020 ve en sonda ericson w800i

valla arkadaşlar ilk tlf num.51 10 du.o günden bu güne bakıyom da teknolojiye vayu be bu gün 6630 kullanıyom.yanii tam bir teknoloji telefon.kısacası bilgisayarlarların cep tipi diyebiliriz.

valla benim ilk telim panasonic g520 idi 30ytlye aldıydım sene 98 2.telim ericson 628 2000 yılında a 1018im oldu daha sonra 3210 ondan sonra 3310 onuda baya kullandım yalnız sonrada simensc45 ve sonundada samsung aldım simdide nokia6230i kullnaıyorum zan ne cabuk gecıyor am teknoliji zamndan hızlı tesekkurler....

benim illk telefonum erricson A1018 (KOLA KAMPANYASINDAN)EEEEEE ARADAN ÇOK TELEFON GEÇTİ ŞİMDİ İSE NOKİA 3230!ALLAH NOKİA N SERİLERİNEDE ULAŞMAK NASİP ETSİİN!
AMİİİİN! :))

benim ilk telefonum motorola cd920,kapaklı bi modeldi 1997 yılında 135 milyon verdimdi,ahh benm salak kafam şimdiki aklım olsa alır mıyıdm hiçç

sırasıyla motorola T190
nokia 2100 tekrar
nokia 2100
nokia 6610 şimdiki telefonum

Seneler önce;Ericsson 628 im vardı.Belki 10 sene oldu;]
Sonra kızaklı nokialardan kullandım(marka numarasını unuttum;])
Daha sonra nokia 6210 kullandım.
Şimdi ise;nokia 3650

:D walla benim ilk tel alkateldi easyhandmi ne öyle bişeydi sonra 10a yakın tel değiştirdim şimdi ise k750i var

Valla Benİmkİ Erİcsson 388 Dİ 1997 De AlmiŞtim

Geri