Benim ilk telefonum Gd35 ti varya panasonicler onlardan.sonraları terfi etmeye başladım.2001 deki ilk telefonumdan 2 ay sonra nokia 8210 aldım o zamanlar 450 milyondu baya populer ve pahalı bi telefondu zamanında ve hırsızlarında dikkatini çekmişti ve okullar açıldıktan 2 hafta sonra iştahı kabaran bu şerefziler telefonumu çaldı gerçekten çok üzüülmüştüm.2 ay kadar telefonsuz gezdikten sonra bulduğum bi kaynakla nokia 2100 aldım.Onu 1,5 sene kullandım ve öss macerama yenik düştü dersler yoğunlaşmış ve gelen davetlere gitmek zorundaydım çünkü tel.den dolayı her zaman bana ulaşılabiliyodu bende sattım gitti.Öss ye daha çok çalışmaya başladım ve sınavdan 1 hafta önce kendimede moral sağlayacak olan çok sewebileceğim bi telefon almaya karar verdim 6230...Evet şimdi 6230 umun 2 yıllık garanti süresinin 16 ayı geçti ve onunla çok mutluyum öös yide kazandım üniversiteliyim artık kim istemezki üniversiteli olmak değilmi bugün ise akşamki yolculuk için hazırlıkları tamamlamak üzereyim...Telefonum ve ben ayrılmaz birer ikiliyiz o olmasa kim bilir ben napıyor olcaktım sınavı da kazanamazdım beliki de kim bilir.. Böyle bi hikaye işte benimkisi.
Ha unutmadan telefonuma 256 mb hafıza kartı aldım artık bana ayıracak daha çok zamanı oluyo.Herkese bol şanslar