Hacker dediğin böyle olmalı

videolar fake olsa da hack işlerinin sadece site göçertme msn dondurma vs. olmadığını hatırlatıyor.

olm adam cabrioyu hacklemiş dalgamı geçisun ya ne çakması :S

abi agzım acık kaldı böyle bi hacker olmak isterdim adamın yaptıklarına bak Iss hack Yapınca Havaya Sıcrıyodum bir ara nasıl desem bi dünya bilgi toplasam dahi bu adam kadar olamam kendine içten teprik edeirm

ya bu hacker değil ya bu başka bi şey bu insan değil amk hereos izleyenler bilir makinalarla konuşuyo heralde

adam koca lcd yi hackledi o damı fake yapmayın ya,tamam onun yaptıklarını yapamayabiliriz,bizler yapamıyoruz diye kimse yapamaz diye bir kural yok saygı duymak lazım

ne biçim videolar o porsche nin tavan açılması meselesi bana pek bi yalan geldi.
hiiiç zanetmiyorum böyle bişi olacağını.
ama yinede teşekkürler

düzmece. bilgisayarın 3. filmde bilgisayarın tusuna basıyo. video kesiliyo sonra yeniden baslatılıyo.
bunların hepsi düzmece.

düzmece. 3. filmde bilgisayarın tusuna basıyo. video kesiliyo sonra yeniden baslatılıyo.
bunların hepsi düzmece.

bence fazla abartmış, gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Saçmalamayın ya, böyle bişe olması mümkün değil. After Efect ile yapıyor alayını. Porche'u hareket ettiriyor filan. Hacker'lıkla bir alakası yok bu lamerin. Zaten bunları yapan biri direk kapılır. Microsoft kapar diğerleri kapar. Yahu adamı hacker yaptınızya bravo size.

arkadaşlar ındırdıgınız calışmayan programlarda mutlaka vırus vardır bilginize

Harika Bu Yaw Ama Türkiyedekiler Na'apsın İmkanlar Kısıtlı adam Ya wi-fi Le yapıyo ya bluetoothla Butun Kızlara Mesaj attığı Videoya Bayıldım Yanlız....

Geri