Hacker dediğin böyle olmalı

tamamen fake bu adam yauv saçmalamayın 150 kere almışlardı içeri hemde almanyada

supermiş yaww nasıl yapiolar bunları hayrett

ya ben de pek inanmamıştım çünkü 50 yazan yerde tek tuşla ve hiç zaman aşımına uğramadan 5 e çevirdi. Biraz sallamasyon geldi fakat haber kanalında text leri değiştirmesi :D:D ve porsche yi kaldırması hakikaten oha dedirttiriyo insana.

cözdün BRAVO :)

Şov programı gibi, ben inanmadım dorusu. Gerçekçi gelmedi. :-s
hala bu ve benzeri bos seylerle ugrasip yarin öbürgün hacker olmak isteyipde basimizin agrimasinin ÖNÜNE GECMEK ICIN son noktayi KOYUYORUM.
maalesef gercek disi senaryo üzeri yapilmis hollanda da iformatik ögrencisi max cornelsen calistigi (tez hazirladigi) güvenlik firmasinin 2007 de düzenledigi REKLAM KAMPANYASININ neticesinde hollanda da uzun süre tv moderatörlerini bile kandirip bu yöntemle IT güvenlik dalindaki firmanin promosyon ve reklamini (TICARI) SENARYODAN yola cikarak ön plana cikarmis,en son cikdigiHOLLANDALI jensenn (MODERATOR)ün TV showunda itiraf etmisdir,hacker olmaya soyunanlar :) BUNU örnek almaya kalkmayin sakin .. kimsenin Basini agritmayin o isler o kadarda kolay degil .. ispat ve deliler hollandaca SHOW VIDEO Sunun 2.15-2.20 saniye leri arasinda kayda gecilmisdir,daha fazlasi veya holanda ca anlayanlar bakabilirler..tercüme etmeye gerek bile duymuyorum,kendiniz sahit olun IYI forumlar diliyorum inanmayin her gördügünüze biraz tecknik destek biraz resimshop sonra olursunuz bir hack€r >MAX gibi :hhmanD :hhmanD

max KiMDiR
R€kLaM Kampanyasi
MAX sin ITIRAFI 2:10.sn- 2:20.sn ARASI

hepsi süperde arabayaı çalıştırması sanki saçma geldi ama ellerine saglık tek kelime ile süper bizim gibi shellden hack yapmıyo :d

helal kardeşim tebrikler...ama fazla gösterme bu video ları sonra seni de patlatmasınlar yazık olmasın çok arkadaşım gmbürtüye gitti öle ama gerçekse güzelmiş =)

Yollardaki tabelalar öyle saniyesinde silinebilicek birşey değil.
ayrıca Tv deki sunucuların okuduğu post u değiştiriyor,böyle birşey olması bence imkansız.Çünkü yayın akışında belirlenen birşey bu ve Studioda yönetmen aracılğında sürdürülüyor.

bence hiç uyuruk değil siz sadece son video ya bakmayın adam sadece onu yapmadı otoyoldaki elektronik tabelaya resmini koydu bunu yapabilen bi adam emin olun onu da yapar hem son video da ki kırmızı ceketli adama ne demeli kendini dev ekranda gördü ve sasırdı zaten konusma orda basladı :D helal olsun adama

ohaaa yani ohaaaa.... helallllllllll yürü bee tüylerim ürperdi... ama porse almam artık orası Kesin :DDDDDd

Geri