Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yenı Bır Modul Olusturmus Arkadas ) O kadar Cok CokSEvıyorsan Buyuk Yerlere Cakta Tv de Izlesın Kız Arkadasın Ark. Dedıgı Gıbı Bu Hack DegıL Lamerlık Bencede.
Resourcues kardeşim ileri gidiyosun ama bak forumda kimseyle kötü olmak istemem ve benim indexim hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez lamerlik yapmıyorum burda hack yapıyorum.
beni tanıyan tanır tamammı dostum lamer ile hacker arasındaki farkı bi ören bence...
saygılar..
Yenı Bır Modul Olusturmus Arkadas ) O kadar Cok CokSEvıyorsan Buyuk Yerlere Cakta Tv de Izlesın Kız Arkadasın Ark. Dedıgı Gıbı Bu Hack DegıL Lamerlık Bencede.
muhakkak istediqini yazar index e... hakkı da yani. hackLemı$ nihayetinde ister seviyorum der ister sövüyorum der.. benim açımdan tek sorun amacının belirsizliqi ? Türkiye için yaptıysan "for funda" demek manasız ve saçma; kız arkadaşın için yaptıysan da oradaki türk bayraqı ile milli bir hizmetmiş havası vermen saçma...