Hacked By Ghost

TebrikLer ancaq yaptigin hack saiLmaz...
NOT: seni seviyorum yazanLara gicik kapiyorum...

S0yLemiyim diyordum ama yaptigin LamerLikten 0te Birsey DegiL Git PHP-NUKe Admin yaratma acikLari buL ok?

kardeş hack deilde ne peki
not:istediğimi yazarım çünkü aşığım ok ;)
saygılar..

NEdir bu ya seni seviyorum aşk kelimeleri moda oldu galiba..

yoo moda deil dostum beğenmiyosan açıp siteye bakmazsın
ben indexlerime kafama göre yazıyorumda yani belli bi kuralmı var
indexte şöyle yazılacak diye

yani kimene?? adam istediğini yazar hayret bişy....

Yenı Bır Modul Olusturmus Arkadas :)) O kadar Cok CokSEvıyorsan Buyuk Yerlere Cakta Tv de Izlesın Kız Arkadasın:) Ark. Dedıgı Gıbı Bu Hack DegıL Lamerlık Bencede.

yazar tabi burası anasayfamı düpedüz bahçe duvarı seni seviyorum LayLa da yazacaksın şampiyon BEŞİKTAŞ da....

Resourcues kardeşim ileri gidiyosun ama bak forumda kimseyle kötü olmak istemem ve benim indexim hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez lamerlik yapmıyorum burda hack yapıyorum.
beni tanıyan tanır tamammı dostum lamer ile hacker arasındaki farkı bi ören bence...
saygılar..

Boş konusanlara tahammulum yok ısteyen ıstedıgı index'i koyar sizi geren nedir anlayamadım?

Resources' Alıntı:
Yenı Bır Modul Olusturmus Arkadas :)) O kadar Cok CokSEvıyorsan Buyuk Yerlere Cakta Tv de Izlesın Kız Arkadasın:) Ark. Dedıgı Gıbı Bu Hack DegıL Lamerlık Bencede.

Kardes İcraatı Beyenmiyorsan Cvp Yazmazsın Olur Biter.

eyvallah thehacker kardeşim saol desteğin için
the fastest hacker is Thehacker ;)

muhakkak istediqini yazar index e... hakkı da yani. hackLemı$ nihayetinde ister seviyorum der ister sövüyorum der.. benim açımdan tek sorun amacının belirsizliqi ? Türkiye için yaptıysan "for funda" demek manasız ve saçma; kız arkadaşın için yaptıysan da oradaki türk bayraqı ile milli bir hizmetmiş havası vermen saçma...

yine de yapılan işe ve sana sayqı duyuyorum

ßa$arıLarının dewamı diLeqi iLe

Geri