Habertürk.com HACKED!

sky

New member
Reaction score
0

İşin kötü tarafı bu portal ın Tuncay Özkan'la alakası yokki =)

24weull.jpg

Tuncay Özkanla Habertürk ün ne alakası var?

Tuncay Ozkanla alaka bende kuramadım bu bilgisayar farelerinin cahilliginden olmalı..
Cerkezler hain degildir yazmıslar etnik koken vs sallmıslar..Musluman,Turk olmayan bizden degildir demisler videolarında ilginc adamlar bi o kadarda komik..

Cerkez Ethem kurtulus savasında buyuk katkılar saglamıstır gercektende daha sonradan fikir ayrılıgı yasamıstır..Ataturku sevmeyen birisiymis..

Haberturk un yahınları guzeldi..En azından diger organlara gore guzel diyebilirim..Aydın Doganı var Fetullahı var..Basbakan damadı var var oglu var..

bu arada turncay özkanın habertürk le alakası yoksa olan habertürk'e oLdu :hhmanD

Ellerine sağlık. Ben bu hacker leri seviyorum.
Hackledikleri yer ne olursa olsun.
Hoş işte.

Tam anımsamıyorum ama, Tuncay Özkan ile habertürk arasında, resmi olmasa da bir bağ var... Aydın Doğan karşıtlığından kaynaklı
Ama dikkat ettiğim bir nokta da Çerkes'lerce sitenin hacklenmiş ya da gösterilmeye çalışıldığı, bu bir anlam taşıyor bence, siz de iyi bakın...
Çok ciddi memeleket meselelerini, çıplak kadın haberleri ile aynı portalda bulabileceğimiz bir siteydi, yazık oldu :p

Dünyadan haberi olmayan işi gücü sağı solu kendince doğru saydığı mantıklarla hacklemeye çalışan , tüm gününü nerdeyse bilg. başında geçiren bu zavallı adamlar kalkmışlar bu davaya yılarını vermiş insanlara artistçe bir şekilde şuçlamalarda bulunuyorlar.. Tuncay özkan gibi insanlar da olmasa meydanı boş bulacaklar sonra daha çabuk türeyebilecekler parazitler gibi...Bunların yaptığı "dediğim dedik,astığım astık, " mantığıdır.

ne salaklar var ya kanalturk ve haberturk ap ayrı :D

Tuncay Özkan a ait olan Kanaltürk :D

helal olsun cw yapmıstır kesin

Çıplaklığın ön plana çıkartıldığı bir haber sitesiydi habertürk ve bence bir açıdan uyarılmış olmaları iyi oldu.

Geri