Habertürk.com HACKED!

ben şimdi denedim sayfa normal açıldı. kaçırdım mı?

Çıplaklığın ön plana çıkartıldığı bir haber sitesiydi habertürk ve bence bir açıdan uyarılmış olmaları iyi oldu.

katılıyorum gerçektenten yanışlık olsada gene iyi yapmışlar

Ben takip ediyodum cogunuda takip ederim ama cıplaklıgı anasayfada alt kısımda yer verdıklerı magazınsel haberlerde mevcuttu daha cok, icerik olarak bakmadım pek daha ne tur cıplaklık var dıye haber acısından guzeldı..Bakarsın bakmazsın olayı..

Oyleyse yarın HH ı obur gun baska bi siteyi kapatma hakkı ellerinde olsa gerek bunların..

R€B€L;2662169' Alıntı:
Ben takip ediyodum cogunuda takip ederim ama cıplaklıgı anasayfada alt kısımda yer verdıklerı magazınsel haberlerde mevcuttu daha cok, icerik olarak bakmadım pek daha ne tur cıplaklık var dıye haber acısından guzeldı..Bakarsın bakmazsın olayı..

Oyleyse yarın HH ı obur gun baska bi siteyi kapatma hakkı ellerinde olsa gerek bunların..

durumun o kadar ciddi olduğu sanmıyorum =)
aslını sorarsan ben bir Türk sitesini hackleyeni alkışlamak yerine yüzüne tükürmek isterim :)

Arkadaşlar aranızda çerkezlerde var (bende bir yarı çerkez olarak) lütfen saygılı konuşalım,.....

Takip Ettiğim haber siteleri arasındadır .
Zaten Alexa'nın Tr'de girilen ilk 100 sitesi arasında olması nedeniylede iyi bir haber sitesi olduğunun Kanıtıdır .

Karıştırmış bu '' Lamerler '' Tuncay Özkan'ın sitesi ile bu Haber sitesini .
( Ciner Medya Grubuna ait bir site )

Zaten Bu sitedeki tüm haberler Bu Siteye ait değilki .
Haberin altında Kaynağınıda veriyorlar .
Bu site Bazen Kanal7'den Alıntı Yapıyor Bazen Hürriyet'den .

Yani burda siteye girmemiş o kadar kişi varki , Sadece Siteye Saldırmak adına Yazı yazmışlar .

TaRafsız ve Bağımsız birkaç haber sitesinden biridir Haberturk .

Tuncay Özkanla Habertürk ün ne alakası var?
Sanırım yanlış siteyi hacklemişler :)

hayır Tuncay Özkanla Haberin Alaksı olabilir...

Hani Haberin Yazan Adamın İsmini VerirLer ya Altında Öle Olabilir ... :-( Saçmaladı mı :S

Geri