GS 3-0 BJK [TSL 5. Hafta - Tek BaşLık]

Tepki verilemsini bekleyenler arasında bende varım

Ve evet serdar özkan bu takıma yakışmıyor

Ne futboLcuLara ne yönetime ne de bunu sonuna kadar hakeden DenizLi'ye üzüLürüm tek mağdur: taraftar..
Geçmiş oLsun dostLar,kusura bakmayın ama bu takım bu sene daha çok fark yer..

Ne futboLcuLara ne yönetime ne de bunu sonuna kadar hakeden DenizLi'ye üzüLürüm tek mağdur: taraftar..
Geçmiş oLsun dostLar,kusura bakmayın ama bu takım bu sene daha çok fark yer..

dostum kusura bakma futbol oynadığınızı söyliyemicem...

ayrıca tüm gs liler için geçerli beşiktaş gs nın kardeş takımı filan değildir!!!!1

G.Saray'ı tebrik etmek isterim ama G.Saray'ın top oynadığını söyleyemiyeceğim.
Attığınız ilk 2 gol kesinlikle Rüştü'nün hatası.
Zaten 2-0'dan sonra direnç denen bişe kalmadı.
Ayrıca maç 1-0 iken Serdar Özkan'ın kaçırdığı 2 tane %100'luk pozisyonlar gol olsa bugün skor çok daha farklı olacaktı.
Ve son olarak maçın hakemi Bülent Yıldırım nasıl Fifa hakemi hala anlamış değilim.

Gereksiz msjLar siLindi!

Demirören şimdide acaba çıkıp şampiyon olan kadroyu koruduk bahenisiyle dolaşırmı ortalıkta. Koskoca klubü kendine bile bile borçlandırdığın yetmiyomuş gibi, aldığın adamlar hiç bi fayda sağlamıyor.
Denizlide bi alem hala nihatta ısrar edip duruyor. alındığı günden beri söylüyorum haladfa söylicem nihattan bize bi hayır gelmezzzzzzz!!!!
YETER ARTIK DEMİRÖREN İSTİFA ETTE BU CAMİA KURTULSUN SENDEN...!!!!!

Yazıl uLan bize yazık.........

Top oynayıp atamayan beceriksiz takıma da,

iki haftadır guvenıyoruz dedıgımız tabata'ya da.

bu atmosferde maca gitme inancını gosteren bize de yazık!!!

[VIDEO]WUNz6utMzDY&feature=related[/VIDEO]
ne zaman şampiyonluk diye bağırsak
kursağımızda kalıyor
söylesene bize hocam
TAKIM NİYE OYNAMIYOR

pek yorum yapmak içimden gelmiyor.. Allah ilk önce bu hafta içi,sonra bütün sezon boyunca bize yardımcı olsun.. inanın ki bir konyaspor veya bir gençlerbirliği ile oynasaydu bu galatasaray daha çok zorlanacaktı. bu nasıl derby bu nasıl bi şanlı beşiktaş ? inanın bi demirören e baktım bi mustafa denizliye ve 10.5 tabata'ya.. yazıktır günahtır bu kadar gönülden seven taraftara be .. yapamıyorsanız çıkın gidin.. gs yapmış transfer bir keitaya bakın bir bizim getirdiklerimize ve mevcutlarımıza bakın.. harcanan para aynı fakat icraat sıfır.. evet goller kaçırdık ve rüştünin bireysel hatalarından golleri de yedik ama toplu iğne ucu kadar ben bir ışık göremiyorum ben beşiktaşımızda.

bravo rüştü senelerce fenerlileri kanser etmiştin biraz da bjk lileri yap kanser

GS kotu oynayarak BJK yi 3-0 yeniyorsa vay bu takimin haline daha 5.hafta puan puan farki 9...carsamba gunu birilerine yol gozukecek gibi..ama demiroren gene gitmeyecegi belli.o hala gecen seneki sampiyonlugu nasil kazandigini anlamamis kac puan alinmiss..artik seneye..bu arada denizli kafayi yemis galiba EKREM orta saha oynuyor ve dokuldu...neyse sampiyonlar ligine katilim parasini alir evine doner.o da zaten super transfer TABATA ya yetmez..

Abi ne yorum yapacak bir takım var ortada, ne bir oyun , ne bir oyuncu, ne de bende moral. Allah bu sezon yardımcımız olsun.

Cebimdeki Son ßiLet Param,ßeLkide Son Sigaram.. Sen ßenım En ßüyük Tutkumsun..

ßu GünLerde Geçer..ßizim ßaşımız Her Zaman Dik.. ßiz 3 DeqıL 8 DeqıL 100 Tanede GoL Yesek İNADINA - ÖLÜMÜNE - SONUNA Kadar ßeşiktaşLıyız..

[VIDEO]6IUYYCT4fnY&feature=related[/VIDEO]​

şu takımda necip.batuhan.onur.ömer.rıdvan ve kalede hakan olsa 3 tane yesek üzülmem

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Maçın 3 kahramanı; gs nin kalecisini atamayan hakem, Yamlış 11 ile başlayıp yanlış değişiklikler yapan denizli, 1-0 gerideyken 2 tane 1000 pozisyonu kaçıran Serdar özkan! yeter artık yeter!daha lig 5 haftada bitti!!

Geri