GS 0-1 FB [TSL 27. Hafta - Tek BaşLık]

Galatasaraylılara geçmiş olsun..

Maçın Ne Tadı Ne Tuzu Vardı.
Ayrıca VoLkan SonLarda Yaptığı HareketLe Karakterini Birkez Daha BeLLi Etti.
Yenen Tarafın F.Bahçe OLması Bizim İçin İyi OLdu TebrikLer.

verilmeyen penaltiyi unutmayin gs nin hakki yenilldi herzaman kigibi

ilk yarıda guizaya ofsayt olmayan ofsaytın verildiği gibi.

ilk yarıda guizaya ofsayt olmayan ofsaytın verildiği gibi.

fnerlilerin mutlaka uyduracak birseyleri va oda olmazsa 3 sene onceki maci soylersiniz hakam hatasi diye onun icin mac sizin olsun oynadiginiz oyun ortada konusmaya gerekyok fenerlilere hayirliysa hayirli olsun

fnerlilerin mutlaka uyduracak birseyleri va oda olmazsa 3 sene onceki maci soylersiniz hakam hatasi diye onun icin mac sizin olsun oynadiginiz oyun ortada konusmaya gerekyok fenerlilere hayirliysa hayirli olsun

gs den ıyı oynadıgımız bi gercek kardesim hadi iyi demıyeyım akıllı oynadıgımız dıyeyım gonlun olsun
saygılar

ne olacak bu gs nin halii üüüüüüüüüüü....

tebrikler Fenerbahçem .................

Leke efendi nerelerdesin Maçtan önce hiç susmuyordun

HAREKET SÜPER HELAL VOLKANA KAPAK OLSUN :durdurun:durdurun

Gecenin sözü olsun bu;

SAMİYEN KADIKÖY FARKETMEZ FENERBAHÇE AFFETMEZ... :001_tt2:

siz mor formayı giymeyin biz zaten morartıyoz ortalığı

Artık böyle teferrüatlara girmeyelim. Kadıköy'de, Ali Sami Yen'de o stadyum ışıkları için harcanan elektriğe yazık boşu boşuna.
Ayrıca taraftarların desteklemek için yaptıkları tezahüratlar da cabası. Gereksiz yere harcanan enerji. Böyle şeylere gerek yok.
Futbol federasyonu karar alsın ligin başında, Fenerbahçe lige direk 6 puanla başlasın, Galatasaray da Fenerbahçe maçlarından muaf olsun. Böylesi gerçekten daha iyi olur.
Ben nefret ettim artık Galatasaray'ın Fenerbahçe ile karşılaşmasından.
İnsanları ikiye bölüyorlar: Bi yerde mutluluktan uçan insanlar, diğer tarafta üzüntüden kanser olmaya aday insanlar...
Gerek yok günahtır. Böyle tefarrüatlara engel olmak lazım. Ülkemizin gelişme hızına bile katkısı olacaktır, şüphesiz.

Maçtan saatler sonra ortalıgı germesin kimse... Dıkkat edılsın msjlara

Dışarda kaldıgını iddaa ettiğin takımla aynı puandasın UNUTMA

Volkan gereken cevabı verdi gs liler biz şarkımızı söyleyelim bir masum mor menekşe ağlıyormu ne?D::D:D

Leke efendi nerelerdesin Maçtan önce hiç susmuyordun

Ben Maçtan önce Gs kazanacak dedimde benim mi haberim yok ?
:durdurun

Her Derbi sonrası birileri çıkıp Takımları yerine beni eleştiriyor , Bende çok gülüyorum .
:lol:

Edit : Gs kısmına yazacaktım yanlış oldu .

Geri