GS 0-1 FB [TSL 27. Hafta - Tek BaşLık]

Bu nedir arkadaş ya ?? daha maç başLamadan birbirinize girdiniz..1 günde sakin oLun başarı diLeyin birbirinize..Hıı unutmadan umarım maç berabere biter..:sigara:

Saşuya Bak Attı VaLLah Hadi Bi GoLde G.Saray'dan BekLiyorum Hak Geçmesin :)

Hadi gs bi gol de sen at :)

yeter artık ya yeterrrrrrrrrrrr.

DeLLyoqLaN' dan sevgiler

"Akşam oldu penceremde
Yorgun rüzgar esiyor geçiyor renkler suskun
Bir mahsun mor menekşe
Ağlıyor mu ne"

Elçiye Zeval olmaz :melek

maç iyi oldu bence ama keşke son dk daki penaltıyı da verseydi hakem:D

yalnız o alexi sırtından vuran adamı tebrik etmek lazım. süper nişancı herif ordan atıyo ve tak 12 den.

bence gs ye bu maç sonrası 1-2 maç saha kapama olabilir. hem küfürden hem o alex olayından. fb taraftarı da yüklü bir para cezasına sebep olmuş olabilir. çok küfür ettiler.

Bu orta sahayla olmuyor. Olmuyor arkadaş ol-mu-yor. Mustafa Sarp'ı, Elano'yu, Mehmet Topal'ı bırak futbolcu olarak saymayı adamdan bile saymıyorum. İki pası yapamıyorlar, oyun kuramıyorlar, dikine oynayamıyorlar, üstelik korkaklar. Bir bunları futbolcu edene sövüyorum bir de GS'ye getirene.

Yanarım Yanarım Kör Selçuk ' un Gol Atmasına Yanarım :angry:

kazanmak güzel :sigara:

keita oscar'a 3 dalda aday kendisinede ayrıca tebrikler :bow

Fenerbahçeli arkadaşlarımızı tebrik ederim.

İyi oynayan kazandı diyebiliriz.. Başarılar.

Artık alışılmış yenilme psikolojisi mi desem yoksa başka bir şey mi bilemem ama fb'yi kutlamak gerekir . Öyle ya da böyle bu maç onların lehine bitti.
her ne kadar fb'yi sevmesem de bunu söylemek gs'li olmanın gereklerinden birisi diye düşünüyorum .

Özhan başkan'ın da toprağı bol olsun ...

öncleikle maçı izlerken sıkıldım diyebilrim birzcık daha kaliteli bi derby bekliyordum ama gs o kadar korkakça maça çıkıyor ki üzerlerindeki fobi ile ztn maça 1-0 mağlup başlıyorlar. ayrıca galatasaray seyircisi neden sadece leo francoyu ıslıklıyor anlamadım.. sanki diğer futbolcular süper oynadılar da garibim kaleciye hemen kestiler faturayı.. boşa onu ıslıklayacaklarına ezeli rakiplerinin taraftarlarını sustursalardı.. fenerliler resmen kendi evlerinde sövdü de durdu cimboma.. fenerbahçeyi tbr etmek lazım sonuçta 3 puanı aldı cebine ve gitti...

TebrikLer Fenerim :001_wub:

öncleikle maçı izlerken sıkıldım diyebilrim birzcık daha kaliteli bi derby bekliyordum ama gs o kadar korkakça maça çıkıyor ki üzerlerindeki fobi ile ztn maça 1-0 mağlup başlıyorlar. ayrıca galatasaray seyircisi neden sadece leo francoyu ıslıklıyor anlamadım.. sanki diğer futbolcular süper oynadılar da garibim kaleciye hemen kestiler faturayı.. boşa onu ıslıklayacaklarına ezeli rakiplerinin taraftarlarını sustursalardı.. fenerliler resmen kendi evlerinde sövdü de durdu cimboma.. fenerbahçeyi tbr etmek lazım sonuçta 3 puanı aldı cebine ve gitti...

İmzamı atıyorum , Çok doğru bir tespit

Geri