GS 0-1 FB [TSL 27. Hafta - Tek BaşLık]

¢αρтαιη_Ŧß

¢αρтαιη
Reaction score
0
GALATASARAY - FENERBAHÇE

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 28 Mart Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak.
Turkcell Süper Lig'in 27. haftasındaki derbi maçın başlama saati 19:00 da.

Derbinin Hakemi Cüneyt Çakır

Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak derbi mücadelesinin hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Derbi karşılaşmasında Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında, deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Tesislerde saat 10.00'da bir araya gelen oyuncular ve teknik heyet birlikte kahvaltı ettikten sonra, antrenman saat 11.00'de başladı. Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. 30 dakika süren koşu çalışmasının ardından, Manisaspor maçında görev alan oyuncular yenilenme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise kanat organizasyonlarının ardından dar alanda yaptıkları çift kale maçla çalışmayı sonlandırdı. Takım, 26 Mart Cuma günü saat 10.00'da Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek ve toplu halde kahvaltı edecek. Takımı, aynı gün saat 17.00'de başlayacak ve medya mensuplarına kapalı tutulacak antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarına devam edecek.

Emre'de düşük dereceli yırtık var

Manisaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu'nun sol arka adalesinde "Grade 1" olarak değerlendirilen en düşük derecede yırtık tespit edildi. Tedavisine devam edilen Emre antrenmana çıkmadı. Sakatlıkları süren ve masaj terapisi uygulanan Cristian ve Deniz de antrenmana katılmadı. Gökhan Ünal omuz, Selçuk diz, Gökhan Gönül sağ ayak ve Ali Bilgin de ameliyat olduğu dizinin arkasındaki ağrılar nedeniyle antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular da tesislerde tedavi gördü. İspanya'ya giden Güiza da antrenmanda yer almadı.​

bu mac berabere biter söylemedi demeyin bosuna 1-2 vermeyin derim
bursanin isine yarayacak bu mac zaten ama bursaninjda artik maclari zorlasiyor

Geliyoruz İnşallah Alacaz Bu Maçı.......

kazanmak bizim için rutin olan bişey zaten

Emre anladı Baros'un onu rulo yapacağını hemen adelesi yırtık müzmin sakatımızın =)

Emrede ufak bir yırtık var ama emre pazar günnü büyük bir yırtık açacak :D

ςαη;4963974' Alıntı:
Emre anladı Baros'un onu rulo yapacağını hemen adelesi yırtık müzmin sakatımızın =)

boş konuşma bazıları gibi yenilceklerini anlayınca sahayı yağmur yağmışa çevirmiyoruz en azından.

raapnp.jpg

anbg5i.jpg

..:.. bu mac berabere bıter inşaLLAh bursa yenılmısken super olur ama derbı macına yakısır mac ıstıyorum bjk lı olarak centılmenlık ıstıyorum kavga degıL pek sanmıyorum ama hayırlısı ..:..

Kadıköy'de yapmadık Çirkeflik bırakmayan Fb taraftarı Antu'da yine Çirkefleşmiş .
:durdurun

Bu maçı kazanan büyük ihtimal Şampiyon olur .
Berabere kalırlarsa Bursa avantajı dahada arttırır .

Gs saldırıp bu maçı kazanmak istiyecektir .

Alex'i tutsunlar yeter .
Güiza nede olsa boş kaleye atamaz .

Kadıköy'de yapmadık Çirkeflik bırakmayan Fb taraftarı Antu'da yine Çirkefleşmiş .

Alex'i tutsunlar yeter .

Kadıköyde çirkeflik diyenler geçen seneki pet şişeler altında oynanan maçı, yeşil çim yerine kırmızı koltukparçalarıyla kaplı sahayı çabuk unutmuşlar belli!!!

Bu maçta da klasik tablo yaşanacak. taraftar olay çıkaracak, bi kaç kişi kırmızı kart görecek, yine bizim maç keyfimizin içine edilecek. Maç nerde oynanırsa oynansın aynı şeyler tekrarlanıyo,
Ama yine FB kazanıcak, ya da Berabere bitecek. Gs' ye şans vermiyorum ben.

Alex'i tutsunlar yeter .

ALLahını seversen söyLe ne çirkefLik yapmış fb taraftarı !!

Sen 2007 de samiyendeki maçı biLmiyorsun heraLde bir ara izLede çirkefLik gör!
Yok izLemiş de unutmak işine geLiyorsa hatırLatim ben sana !!

..:: BURASI ALİSAMİYEN ::..

holigan.jpg

190507gsfb6.jpg

gs_fb_olay2.jpg

BunLar mı çirkef yoksa fenerbahce taraftarımı !!

ALLahını seversen söyLe ne çirkefLik yapmış fb taraftarı !!

Sen 2007 de samiyendeki maçı biLmiyorsun heraLde bir ara izLede çirkefLik gör!
Yok izLemiş de unutmak işine geLiyorsa hatırLatim ben sana !!

..:: BURASI ALİSAMİYEN ::..

holigan.jpg

190507gsfb6.jpg

gs_fb_olay2.jpg

BunLar mı çirkef yoksa fenerbahce taraftarımı !!

Kaç maç seyircisiz oynadılar demekki onuda unutmuşlar

Zaten gs.lilerin en iyi bildiği şeydir unutmak

Çok unutkan oldu bunlar bu aralar

Neyse yarın yenilince Fenerbahçe akıllarına gelir biz bunlara zaten hep yeniliyorduk diye

Hakemin kafasını yarıp 12 Dikiş Atılmasına sebep olanlar , Maç başlamadan futbolcu Yumruklayanlar , ( bilica , Arda vs arasında olanlar ) Gördüklerim arasında .
Geçen derbide .

Sahaya Su atmak bunların yanında her halde biraz masumane kalır .
Bir Milat olsun kimse yapmasın böyle şeyler
Ben hiçbir zaman şiddeti savunmadım ama Gördüklerimide söylemekten vazgeçmedim .
:thumbup1:

insanlar önce çuvaldızı kendine batırmalı.

maçın oynanmaması için elinden geleni yapanlar var

birde stres sebebi yaşananlar(o olay christian ve arda arasındaydı)

bu maç rahmetli özhan canaydın için güzel geçmeli. galatasarayın adam gibi adam başkanıydı.

taraftarı bilmemde futbolcular özveri gösterceklerdir

Geri