GS 0-1 FB [TSL 27. Hafta - Tek BaşLık]

Cαη

New member
Reaction score
0
1zfn81u.png
eajp8o.png
ea4hmh.png

TURKCELL SÜPER LİG

27. HAFTA

GALATASARAY - FENERBAHÇE

Hakem : Cüneyt ÇAKIR

Tarih : 28.03.2010

Saat : 19:00

Yer : Ali Sami Yen

-MAÇ ÖNCESİ GELİŞMELER-​

Keita'ya ceza gelecek mi?

Trabzon-Galatasaray maçında Kader Keita'nın bir görüntüsü Fenerbahçeli taraftarları ayağa kaldırdı !

Sarı-lacivertli taraftarlar geçmiş maçlarda Beşiktaş'lı Vedran Runje ve F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel'e aynı hareketten dolayı verilen cezaları öne sürerek PFDK'nın Keita'ya derbi öncesinde ceza verilmesi gerektiği görüşünde birleşti.

2dlvhw8.jpg

---

"F.Bahçe maçında ne olursa olsun sahadayım"

Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan, ancak Trabzon'a gelen Galatasaray Kaptanı Arda Turan, takım arkadaşlarına destek verdi. Kulüp başkan yardımcısı Haldun Üstünel ile birlikte protokol tribünü önünden saha kenarına çıkıp yedek kulübesine oturan Arda, takım arkadaşlarını bir süre izleyerek onlara moral verdi.
Daha sonra sarı-kırmızılı oyuncu VIP tribününden Mehmet Topal ile birlikte maçı izledi.

Bu arada Arda Turan'ın, Lig TV muhabiri Bahri Havadır'a maç öncesinde, sakatlığının çok ciddi olmadığını, Fenerbahçe maçında ne olursa olsun sahada olacağını söylediği öğrenildi.

Kazanan Şampiyon olacak . Umarım Kazanırız

Bide Pascal Vardı ama onunki gibi yapabilen yoktur :) örnek olarak...
Maç berabere kalsın isterim ama öyle olmıcak gibi...

arkadaşlar ben bu derbiye gitmek istiyorum... giden arkadaşlar varsa tavsiyeleri varmıdır bilet almak için kaçta stadın önünde olmalıyım ben sabah 5'de felan stadın orda olmayı düşünüyorum saat uygunmudur yoksa daha erken mi gitmem gerekir.. tavsiyelerinizi bilmek isterim..

..:.. arkadaşLar BJK li oLarak ya FB bu macı aLmasın ya da berabere bitsin gerek yok fazla puan aLmasınLar :D :D bol sans iki takımada ..:..

Kazananın şampiyon oLacağı bi maç değiL,çünkü şampiyonLuğun en güçLü adayı Bursaspor'dur..
G.Saray kazanırsa şampiyonLar Ligine gitme yoLunda büyük avantaj sağLar..

SaLdırırsak her türLü kazanırız ama saLdırmazsak berabere veya tek farkLı fener gaLibiyetiyLe biter..
Fener'in taktiği Güiza-Semih+8 defans ve kaLeci VoLkan oLacaktır..

arkadaşlar ben bu derbiye gitmek istiyorum... giden arkadaşlar varsa tavsiyeleri varmıdır bilet almak için kaçta stadın önünde olmalıyım ben sabah 5'de felan stadın orda olmayı düşünüyorum saat uygunmudur yoksa daha erken mi gitmem gerekir.. tavsiyelerinizi bilmek isterim..

biLetLer 1-2 gün içinde çıkar.. biLetix'ten aLacaksın biLeti.. stadın ordan maç günü karaborsadan açık tribüne 2oo-3oo tL'den aşağı aLamazsın..

Kazananın şampiyon oLacağı bi maç değiL,çünkü şampiyonLuğun en güçLü adayı Bursaspor'dur..
G.Saray kazanırsa şampiyonLar Ligine gitme yoLunda büyük avantaj sağLar..

SaLdırırsak her türLü kazanırız ama saLdırmazsak berabere veya tek farkLı fener gaLibiyetiyLe biter..
Fener'in taktiği Güiza-Semih+8 defans ve kaLeci VoLkan oLacaktır..

biLetLer 1-2 gün içinde çıkar.. biLetix'ten aLacaksın biLeti.. stadın ordan maç günü karaborsadan açık tribüne 2oo-3oo tL'den aşağı aLamazsın..

biletixde de gs bonus card olanlara satıyor sadece gs bonus card bende de olmadığı için stadın ordan almayı düşünüyorum bende bu biletlerin hepsini karaborsacılar almıyorya 23 bin biletten bizede düşer elbet fakat daha önce stadın ordan sıraya girip bilet almadım o yüzden sabah 5 iyi bi saatmi kötü bi saatmi daha önceden gidenler varsa tavsiyelerini bilmek isterim bende gerekirse geceden bile beklerim...

23j226t.jpg

Bilet Satışı Yapmayacak Satış Noktaları
İstanbul
Beyoğlu İstiklal Kitabevi
Caddebostan MMM Migros
Şükrü Saraçoğlu Stadı Migros Yanı
Maltepe Grandhaus Alışveriş Merkezi

Ankara
Tunalı Dost Kitabevi
Çayyolu Dost Kitabevi
Bilkent Dost Kitabevi

Konya
Kontur Mevlana Şubesi

25 Mart 2010 tarihinde Maltepe Grandhaus Biletix gişesi kapalı olacaktır.

İşte dev derbinin hakemi..

242byj6.jpg

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu.. Peki dev maçın dev hakemi ile 2 takım daha önce nasıl sonuçlar almıştı?

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 28 Mart Pazar günü yapılacak derbi maçı beklendiği gibi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır'ın dev maçtaki yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olarak açıklandı.

-ÇAKIR'IN KARNESİ-
Cüneyt Çakır, bu karşılaşmayla kariyerindeki 7. derbi maçına çıkacak.

Sigortacılık mesleğiyle uğraşan 34 yaşındaki İstanbul bölgesi FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, bugüne dek 6 kez derbi maçı yönetti ve bunların 3'ü Galatasaray-Beşiktaş, 3'ü de Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinden oluştu.

Turkcell Süper Lig'de 9. sezonunu geçiren Çakır, iki takım arasındaki rekabette ilk olarak 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe'nin, evinde Galatasaray'ı önce Türkiye Kupası çeyrek finalinde 2-1, ardından da lig maçında 4-0 yendiği maçları yönetmiş, daha sonra da 2007-2008 sezonunda yine Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu kez Galatasaray'ın, Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe'ye 2-1 üstünlük sağladığı maçta görev almıştı.

Çakır, derbi olarak bu 3 maçın yanısıra Galatasaray ile Beşiktaş arasında 2005-2006, 2006-2007 ve 2008-2009 sezonlarında tümü Ali Sami Yen Stadı'nda ve ligde olmak üzere 3 karşılaşmaya daha çıktı ve bu maçların tümünü Galatasaray, sırasıyla 3-2, 1-0 ve 4-2'lik skorlarla kazandı.

Bu sezon ligde 11, kupada ise 3 maçta düdük çalan Çakır, bugüne dek Fenerbahçe'nin 12, Galatasaray'ın ise 11 maçında görev yaptı. Fenerbahçe, bu maçlarda 7 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik alırken, maçlarda Fenerbahçe'nin attığı toplam 22 gole rakipleri 15 golle karşılık verdi. Galatasaray ise Çakır ile çıktığı maçların 7'sini kazandı, 2'sini yitirdi, 2'sinde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Galatasaray, rakip filelere 20 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

Cüneyt Çakır, bu sezon ligde yönettiği 11 maçta 49 sarı, 6 da kırmızı kart gösterirken, 2 de penaltı kararı verdi. 11 maçta fileler ise 27 kez havalandı.

Maç 0-0 bitecek bence. Ama inşallah kazanırız.

Bursaspor 2-1 yenildi İ.B.B ye maç gollü geçecek beraberlik beklemiyorum.

Keita intikamını çok acı alacak.

cuneyt cakirin yonetmesi kotu bence de fenerli olarak hak eden kazansin

umarım zevkli bir derbi olur... sahadaki pet şişelerle hakemin kafasının nasıl yarıldığı konuşulmaz...
sonuçun hiç belli olamayaacağı maçlar bunlar ama inşallah kazanacağız...

Arda ve Baros ilk 11'de olacak mı?

rijkaard-gstv-21977_501.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, GS TV'de yayınlanan 'Rijkaard ile Soru Cevap' programında takımın son durumu ve Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Hollandalı teknik adamın Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili düşünceleri:

"Çok heyecanlı bir karşılaşma, diğer ülkelerde yaşanan derbiler gibi mutlaka Galatasaray-Fenerbahçe arasında çok önemli bir rekabet var. Maç boyunca taraftarlar buna ekleniyorlar. O yüzden inanılmaz güzel bir atmosfer diye düşünüyorum.

İlk maçta sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıdan bir ders alacağımızı umuyorum. Daha önce de belirttiğim gibi mutlaka sakin olmanız gerekiyor. Yani olaya sportif açıdan yaklaşmanız gerekiyor. Çeşitli provakasyonlar mutlaka olabilir ama bu provakasyonlara girmemeniz gerekiyor. Derbilerde soğukkanlılığınızı korumanız gerekiyor."

"EĞER TAKIM OLARAK MÜCADELE EDERSEK..."

"Derbilerin hepsi çok önemlidir ama sezon sonuna geldiğimiz için bu derbinin önemi daha da artıyor. Ne olursa olsun soğukkanlı olmamız gerekiyor. Bundan önce iyi performans gösterdiğimiz maçlarda ne yaptıysak aynı şekilde tekrarlamamız gerekiyor. Soğukkanlı bir şekilde oynayıp galip gelmemiz gerekiyor. Yapmamız gereken şey hem defansif olarak hem atak anlamında bir takım olarak mücadele etmemiz gerekiyor. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor. Biz futbol oynamasını seven bir takımız. Mutlaka güzel futbol oynamamız gerekiyor. Bizim gözlemlerimize göre takımın genel havası da çok iyi.

Özellikle Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımızda hayalkırıklığı vardı. Ama yaptığımız çalışmalarla, antrenman tarzlarıyla bunu üstümüzden attığımızı düşünüyorum. Daha rahat olmalarını sağladık. Antrenmanlar iyi ve eğlenceli geçiyor ama aynı zamanda fiziksel anlamda da antrenmanlarımızın iyi geçtiğini düşünüyorum."

"BAROS İÇİN İLK 11 ERKEN, ARDA İÇİN BEKLEMEDEYİZ"

"Baros bizim için çok önemli bir futbolcu. Her geçen gün daha iyiye gidiyor ve bunu görmek beni çok mutlu ediyor. Performansını artırıyor ama Fenerbahçe maçında ilk 11'de başlaması açısından erken olabilir. Ama bundan sonraki maçlarda Milan Baros'u ilk 11'de görebiliriz. Onun haricinde Arda Turan'ın Mehmet Topal'la çarpışmasından ötürü bir sakatlığı olmuştu. Sakatlığı hala var ve kendisi takımla birlikte idmanlara henüz çıkmadı. O yüzden Arda'nın durumunu beklememiz gerekiyor. Ama ne olursa olsun umarım Arda en azından ilk 18'e girer. İlk 11'de başlayıp başlayamayacağını şu an söyleyemiyorum ama umarım sakatlığı bir an önce düzelir.

Kendi sahamızda oynayacak olmamız büyük bir avantaj ve galibiyet için oynamamız gerekiyor. Ben her zaman oynadığım rakiplere karşı saygı duyarım. Fenerbahçe'ye de çok saygı duyuyorum. Bence gayet iyi bir takım. Ama ne olursa olsun umarım bu istatistiğimizi devam ettirip sahadan galip ayrılırız."

"TARAFTARIMIZ BİZİ 90 DAKİKA DESTEK VERSİN"

"Taraftarımıza vermek istediğim çok önemli bir mesaj var. Taraftarımız bizim için çok önemli ve bizi bu zamana kadar çok iyi desteklediler. Fenerbahçe maçında da bizi en iyi şekilde destekleyeceklerinden hiç şüphem yok. Sonuç ne olursa olsun takımlarına verdikleri desteği devam ettirsinler. Provakasyonlara kapılmadan bize destek olsunlar. Çünkü Türkiye'de buna benzer birçok örnek görebiliyoruz. Yapılan herhangi bir taşkınlıktan sonra verilen ağır cezalar var. Bizim de evimizde oynayacağımız çok önemli maçlar var. Her maçımızda taraftarımıza ihtiyacımız var. Mutlaka sakin ve sağduyulu olsunlar. Her zaman olduğu gibi bizi desteklesinler."

mynet.com

..:.. bu mac berabere gorım sızı FB-GS hadı bakım ..:..

Sezon başından beri Franco 'yu 30 milyon GS'lı gördü ßi Rijkaard göremedi ne maL oLdugunu :D

aykut daha iyi ama nedense hala oynuyor bu mal kaleci.

tecrübe eğer ispanyada gol yemekse gönderin aykutu ingiltere ligine 1 sezonda daha fazla tecrübe kazanır:D

Bu orta sahayla olmuyor. Olmuyor arkadaş ol-mu-yor. Mustafa Sarp'ı, Elano'yu, Mehmet Topal'ı bırak futbolcu olarak saymayı adamdan bile saymıyorum. İki pası yapamıyorlar, oyun kuramıyorlar, dikine oynayamıyorlar, üstelik korkaklar. Bir bunları futbolcu edene sövüyorum bir de GS'ye getirene.

Geri