Walla diyecek birşey bulamıyorum.. Aziz beyin Tam derbi haftasında (her GS derbisi öncesi yapar ) h.içi yaptığı federasyona hakemlerle ilgili serzenişi ! İşe yaramış olacakki Lugano - Dos santos pozisyonunu aaa ben görmedim çektimiki diye değerlendirdi.. Ayrıca sadece o pozisyon değil aklımda kalan fb li santos un tabanıyla keitanın bacağına vurduğu tekme taç olarak değerlendirilirken (ki o sırada santosun sarı kartı var ) 15 dk içinde aynı pozisyonu yapan GS li oyuncu sarı kart gördü..
Herşey birtarafa bizler GS li olarak hakem hatalarının arkasına sığınmayacağız.. Çünkü sahada ne FB nede GS futbol adına hiçbirşey sergilemediler.. FB tarih boyunca ilk defa GS ye karşı bukadar kötü ve çekingen oynamışken GS nin de sahada ne yaptığı belli değildi gerçi GS nin son 4-5 maçtır sahada ne yaptığı belli değil...
Benim görüşüm sezon sonu için ciddi bir revizyon... Rijkaard ve ekibi, Elano, Leo Franco, Jo, Keita gönderilmeli. Dos santos un bonservisi mutlaka alınmalı ve Caner eğer açıkta deilde defans kanat olarak oynatılacaksa oda gönderilmelidir...
Şimdi bazı arkadaşlar Keita gönderilmeli dememe şaşırabilirler ama Keita yı biraz ileyen herkes aslında öyle şaşaalı bir yetenek olmadığını farkederler. Bir hareketi var klasik bilek hareketi Ronaldinho nun yaptığı hareketi yapıyor ama tabii daha ağır kalıyor.. Ligteki bütün rakiplerin bütün savunma oyuncuları artık gözleri kapalı alıyorlar topu keita dan çünkü hepsi ezberledi.. Keita: Top kontrolü "0", Top sürme "0" (sürekli yalpalıyor, düz gideceği yerde sağa sola saçma sapan koşuyor), Pas verme "0"..
Bunlar benim görüşlerim sizde fikrinizi belirtirseniz sevinirim...