GS 0-1 FB [TSL 27. Hafta - Tek BaşLık]

..:.. ya bi goL atamadıLar şimdi bjk feneri yenmek zorunda ..:...

Önce FenerLiLeri tebrik ederim,iyice anLaşıLdı ki G.Saray F.Bahçe'yi yenemiyor,iyi oLduğumuz zamanda da kötü oLduğumuz zamanda da..
MaaLesef bi kaç senedir sakatLıkLar beLimizi büktü..
YüreğiyLe oynayan Sabri Kaptan'ı tebrik ediyorum..

Keita,VoLkan DemireL ve Lugano yine usLu durmadıLar,iki kuLübün de aLenen ortada çirkefLik yapan oyuncuLarını usLandırması gerekiyor..
GoL atanın kazanacağı bir mücadeLeydi..
TebrikLer..

Bu Futbolcular Hakkında Konuşmaya Başlarsam Çok Pis Sövmeye Başlicam O Yüzden Sadece

Elano ve Leo Franco 'dan Hiçbir B.k Olmaz İnşallah Sezon Sonu ikiside Şutlanır .. Söyleyecek Fazla Söz yok Umarım Gs şampiyon da olmaz bu kadar Korkak ve Karaktersiz Adamlarla Şampişyon olsak da Bişi ifade etmiyor .. Ah Ulan 2000 deki cimbom olsa şimdi varya ..

iyi de olsak kötü de olsak yenemiyoruz işte taraftar kadar istemiyor oyuncularr
leo franco allah belanı versin olm senin o kadar söylüyorum sana!
caner kötü elano kötü topalla sarp zaten allaha emanet kim oynıyacak takımda daha arkadaş..

iyi de olsak kötü de olsak yenemiyoruz işte taraftar kadar istemiyor oyuncularr
leo franco allah belanı versin olm senin o kadar söylüyorum sana!
caner kötü elano kötü topalla sarp zaten allaha emanet kim oynıyacak takımda daha arkadaş..

Seneye kalecinin, Mehmet Topal'ın, Mustafa Sarp'ın, Elano'nun bunların yanında Ayhan ve Barış'ın kesinlikle gönderilmesi gerekiyor. Bunların hiçbiri iki pası bir arada yapamıyor, oyun içi zekaları sıfır. Sahada şapşal şapşal bakınmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Leo Franco hatalıydı ama Selçuk topa vurmadan önce bir bakın etrafına bir tane Gs'li pres yapıyor mu? Nerede Mustafa Sarp, nerede Mehmet Topal. Bunların kapasitesi belli. Bir de Mehmet Topal kalkmış her ropörtajında Avrupa'da oynamak istiyorum, diyor. Senin gibi yeteneksizi kim alsın "Pinokyo Burunlu"

kesinlikle hak ettik,aşağılanmayı,dalga geçilmeyi,mor menekşe ve benzeri alaycı şarkıları...

Askere gitmiştim bir aydır yoktum,dağıtım iznine geldim bi galatasaraylı olarak çok fazla bişeyin değişmediğini farkettim...

Gs Anlaşıldıki , Bu Fb'yi ne Deplasmanda nede kendi evinde bundan sonra yenemeyecek .
:durdurun
( her derbi maçında banko Fener'e vercem idda'da :durdurun )

Reykard bu ülke için Fazla bir hocadır diyen GS'liler çıksın konuşsun .
4-3-3 TR'de oynayamazsın dedik , Reykard Körmü takım kötüyken oyuna müdahale edemiyor dedik .
Reykard bu ülkede iş yapmaz dedik .
Sene başından beri Tekrarlıyorum .
Sene sonu bu Reykard Gitmezse GS unutsun Şampiyonluğu Felan .

Derbiye gelecek olursak , Maçı izlemedim Çünkü bu Türk ' DÜNYA DERBİSİNDE ' :)lol:) İnsanın Uykusu Gelir .
Dünya Derbisi diye yutturulan , Tr maçında 3 Pozisyon var , Pozisyon olmayan Yerde Leo Franco Kovası ( sene başından beri diyorum bu adam nie alındı diye ) Yine İçeri Aldı topu .

Sen bu kadar eksik Fener'i kendi sahanda yenemiyorsan Zaten ŞAMPİYON OLMA !
Ezeli Rakip diyorsun 10 Senedir Deplasman Galibiyetin yok , Kendi evinde 3-5 senedir yenemiyorsun .
( tam tarihi bilmiyorum ama Hasan Şaş Son Galibiyeti Görmüş , Siz düşünün )

Daha maç hakkında ne konuşalım .

Bir Roma - İnter Maçını izliyorsun herşey var .
Mücadele , Gol , Hırs .

Bir Madrid Derbisini izliyorsun , Herşey var .

Birde - DÜNYA DERBİSİNİ - :)lol:) İzliyorsun Uykun gelir .

Daha yazmaya gerek yok .
Bu Ligte Kim Şampiyon olursa Olsun .
Şampiyonlar Liginde Geleceği parlak değil .
:durdurun

Mücadelemiz kötü değildi... Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum ama işte bir kaleci çıkıyor maçın içine ediyor. Ya bu adam nasıl uzun süredir La Liga'da oynamış anlamak mümkün değil... Adam bugüne kadar maç kazandırmadı ya da maç kurtarmadı her maç içine etti... Bundan sonra Leo'yu oynatırsa antrenör ona da güvenim sarsılacak....

Her ne olursa olsun yeneni de tebrik etmek lazım...

Sırf bu maç için değil adam geldiği günden beri hiç güvenemedim.Yahu Mondragon'da Taffarel'de bir duruş vardı.Buna özgüvende diyebilirsiniz.Ama bu adamda sadece işini yapıp mesaiyi bitirdikten sonra evine yorgun argın dönen memur duruşu seziyorum...

Bilmem yanılıyorumuyum?

Türkiyenin iki büyük klübü ikisininde şampiyonluk şansları var. sözde dünya derbisi. bu maç derbiyse belediye - bursa maçı, beşiktaş - eskişehir maçları master derbi.

Walla diyecek birşey bulamıyorum.. Aziz beyin Tam derbi haftasında (her GS derbisi öncesi yapar ) h.içi yaptığı federasyona hakemlerle ilgili serzenişi ! İşe yaramış olacakki Lugano - Dos santos pozisyonunu aaa ben görmedim çektimiki diye değerlendirdi.. Ayrıca sadece o pozisyon değil aklımda kalan fb li santos un tabanıyla keitanın bacağına vurduğu tekme taç olarak değerlendirilirken (ki o sırada santosun sarı kartı var ) 15 dk içinde aynı pozisyonu yapan GS li oyuncu sarı kart gördü..
Herşey birtarafa bizler GS li olarak hakem hatalarının arkasına sığınmayacağız.. Çünkü sahada ne FB nede GS futbol adına hiçbirşey sergilemediler.. FB tarih boyunca ilk defa GS ye karşı bukadar kötü ve çekingen oynamışken GS nin de sahada ne yaptığı belli değildi gerçi GS nin son 4-5 maçtır sahada ne yaptığı belli değil...
Benim görüşüm sezon sonu için ciddi bir revizyon... Rijkaard ve ekibi, Elano, Leo Franco, Jo, Keita gönderilmeli. Dos santos un bonservisi mutlaka alınmalı ve Caner eğer açıkta deilde defans kanat olarak oynatılacaksa oda gönderilmelidir...
Şimdi bazı arkadaşlar Keita gönderilmeli dememe şaşırabilirler ama Keita yı biraz ileyen herkes aslında öyle şaşaalı bir yetenek olmadığını farkederler. Bir hareketi var klasik bilek hareketi Ronaldinho nun yaptığı hareketi yapıyor ama tabii daha ağır kalıyor.. Ligteki bütün rakiplerin bütün savunma oyuncuları artık gözleri kapalı alıyorlar topu keita dan çünkü hepsi ezberledi.. Keita: Top kontrolü "0", Top sürme "0" (sürekli yalpalıyor, düz gideceği yerde sağa sola saçma sapan koşuyor), Pas verme "0"..

Bunlar benim görüşlerim sizde fikrinizi belirtirseniz sevinirim...

Walla diyecek birşey bulamıyorum.. Aziz beyin Tam derbi haftasında (her GS derbisi öncesi yapar ) h.içi yaptığı federasyona hakemlerle ilgili serzenişi ! İşe yaramış olacakki Lugano - Dos santos pozisyonunu aaa ben görmedim çektimiki diye değerlendirdi.. Ayrıca sadece o pozisyon değil aklımda kalan fb li santos un tabanıyla keitanın bacağına vurduğu tekme taç olarak değerlendirilirken (ki o sırada santosun sarı kartı var ) 15 dk içinde aynı pozisyonu yapan GS li oyuncu sarı kart gördü..
Herşey birtarafa bizler GS li olarak hakem hatalarının arkasına sığınmayacağız.. Çünkü sahada ne FB nede GS futbol adına hiçbirşey sergilemediler.. FB tarih boyunca ilk defa GS ye karşı bukadar kötü ve çekingen oynamışken GS nin de sahada ne yaptığı belli değildi gerçi GS nin son 4-5 maçtır sahada ne yaptığı belli değil...
Benim görüşüm sezon sonu için ciddi bir revizyon... Rijkaard ve ekibi, Elano, Leo Franco, Jo, Keita gönderilmeli. Dos santos un bonservisi mutlaka alınmalı ve Caner eğer açıkta deilde defans kanat olarak oynatılacaksa oda gönderilmelidir...
Şimdi bazı arkadaşlar Keita gönderilmeli dememe şaşırabilirler ama Keita yı biraz ileyen herkes aslında öyle şaşaalı bir yetenek olmadığını farkederler. Bir hareketi var klasik bilek hareketi Ronaldinho nun yaptığı hareketi yapıyor ama tabii daha ağır kalıyor.. Ligteki bütün rakiplerin bütün savunma oyuncuları artık gözleri kapalı alıyorlar topu keita dan çünkü hepsi ezberledi.. Keita: Top kontrolü "0", Top sürme "0" (sürekli yalpalıyor, düz gideceği yerde sağa sola saçma sapan koşuyor), Pas verme "0"..

Bunlar benim görüşlerim sizde fikrinizi belirtirseniz sevinirim...
Top kontroLü iyi de Pas vermesi Koca bir Sıfır.. Servet ondan iyi pas atıyor..

Yani haklısınız tabi bir tarafta formsuz,eksik ve deplasmana gelmiş Feenerbahçe,diğer tarafta maçı alsa şampiyonluk turu atabilecek galatasaray...ama unutulmaması gereken şey tarih bu maçlarla dolu...bundan önceki son örnek Jhonson'un attığı golle 0-1 biten maç...o topta tıngır mıngır girmişti....ama kör selçuk'tan 40 metreden gol yiyipte yenilmek tabii farklı duyguları yaşatıyor olmalı...seneye Volkan'ı alın adam her şekilde topu kurtarıyor :))

Leo Franco'ya şiir yazmaya başladım. Bitsin Sami Yen'de söyleyecem ona.

Geri