Google Chrome rekora koşuyor

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
google_logo-2.jpg

Yeni internet tarayıcısı 9 saatte pazarın %1'ini elde etti.
3 Eylül itibari ile Google'ın yeni internet tarayıcısının Beta sürümü kullanıma sunulmuştu. Öğleden sonra 3'te internetten indirme sunulan beta tarayıcı, yalnızca 2 saat içinde internet tarayıcı pazarının %0,5'ini ele geçirdi. Bununlada kalmayan yazılım, gün sonunda yani 9 saat sonra ise pazarın %1'ine sahip oldu. Buda demek oluyor ki Chrome, 14 milyon kişi tarafından kullanılmaya başlandı bile. Mozilla tarafından, bu durum karşısında her ne kadar Firefox için endişelenmediklerini söyleseler de, Chrome bu kadar kısa bir sürede popülerliği yakalaması ile elbet onlarında dikkatini çekmiş olmalı.

suan kullanıyorum cok begendim. kısayolları cok iyi yapmıslar. en cok girdiginiz sitelerin kücük görünümlü kısayolu yapmıslar ve ayrıca hızlı bir tarayıcı

gercekten guzel bı tarayıcı hemen tam sürümünü cıkarsalar da kullansak

Firefox' dan hiç bir şekilde şaşmam : ))

firefox yandı bende chrome geçtim bunca yıllık firefox u bıraktım o kadar iyi ince ayrıntılarla daha iyi anlıyorsunuz bu kadar rahat surf yapmamıstım hiç daha once

Kullandim chrome i Flash animasyonlarda çok takılıyor....mesela flash oyun oynayamıyorum....

Forever Mozılla...

choreme bişe demiyorum ama firefox eklentileri die googleye girin 25 eklenti tam dünyanın en iyi tarayıcısı firefox mozillada da istediğim siteleri küçük simgeler haline getirip başlangıç sayfası yapabiliosun sağ üstte kendine özl indirme programı çıkıyor mesela rapıd share den 1 den fazla şey indirebiliyor siz daha firefox u tanıyamadığınız için güzel geldi size

Geri