GoldenKeylogger ! Merak edilmeyecek gibi Değil;) [ResimliAnlatım] !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağol turk_hard çok işime yarayacak

TuRK_HaRD' Alıntı:
ne kadar sömürücü bir toplumuz değil mi?.. insan böyle ortamlarda paylaşım

yapmaktan dahi zevk almıyor.. tek sayfa konu, 200 görüntüleme var ve 5

teşekkür!.. benim teşekküre ihtiyacım yok, olsa da olur olmasa da, ama bu emek

hırsızlığı insanın vicdanını sızlatıyor artık..

haklısın kardeş millet hazıra konmaya alışmış
al gülüm ver gülüm benim işime yaramıyo gerçi ama paylaşım çok güzel
ellerine sağlık ben perfectkeylogger kullanıyorum çok daha ii çok kullanışlı
herşey bu site sayesinde ellerinize sağlık

abi hepsi güzel çok tşk ederim ama abi biraz programın işlevini anlatabilirsen sevinirim abicim...bi de mail adresi olarak hotmail adresimizi verebiliyor muyuz...şimdiden tşkler...emeğine sağlık..SELAMETLE...

kardes benm antı vırus prog bu programda vırıus buluor....
emegıne klavyene parmaklarına saglık ama vırus buluor napmam lasımm.

cok saol ama biz bunu ne amacla kullanicaz anlayamadim:D:D

aga onun icin anti wirusu kapatman gerekio bea sag tarafta saatin yazili oldugu yerlerdeki simgelerden antiwirusunkuni bul sag tikla exit yap olsun:):):) tesekkkur edersin artik:):)

fleety' Alıntı:
cok saol ama biz bunu ne amacla kullanicaz anlayamadim:D:D

keylogger'lar ne mantıkla kullanılıyorsa bunu da o amaçla kullanabilirsin.. başına

oturabildiğin makinalara kurulabilir tabiiki, server mantığıyla çalışmıyor çünkü..

yaa bu winrardan cikartmak için passapord istio ne koyacagiz passapordu acill cvp yazinn

bişey söylicem ben herşeyi yaptım oluyo ama mailimi gelimiyo şifreler neden olduğunu anlatırsanız sevinirim

iki dosyada solucan

kurdum ve kurduktan sonra iki kez resetledi sebep dosyanın içinde iki tane virüs tespit etti avast tarama yaptığnızda çıkıyor

cok saol kanka şu emek konusunda hklısın emegine saygılıyım her zaman emekcinin yanındayım ama icine virüs konmadığı sürece

s.a. arkadaşlar yazıldı mı bilmiyoreum ama bu keylogg kullanımı hangi pc ye kuruarsan oradan yönetilmesi ile yapılıyor.ve ne yaparsa maile gelior.siz kendi pc nizden server atamıyosunuz.bu özelliği unutmayınız.!!!:D
Umarım hatırlatma işe yaramıştır..:)

Clistons' Alıntı:
kurdum ve kurduktan sonra iki kez resetledi sebep dosyanın içinde iki tane virüs tespit etti avast tarama yaptığnızda çıkıyor
JeyeQ' Alıntı:
cok saol kanka şu emek konusunda hklısın emegine saygılıyım her zaman emekcinin yanındayım ama icine virüs konmadığı sürece
bana virüs taramasında yakalanmayan bir golden keylogger gösterin, ben de bu konuyu

tümden sileyim, anlaştık mı?.. işim gücüm yok paylaşımlarıma server gömeceğim öyle mi?..

flameman' Alıntı:
s.a. arkadaşlar yazıldı mı bilmiyoreum ama bu keylogg kullanımı hangi pc ye kuruarsan oradan yönetilmesi ile yapılıyor.ve ne yaparsa maile gelior.siz kendi pc nizden server atamıyosunuz.bu özelliği unutmayınız.!!!:D
Umarım hatırlatma işe yaramıştır..:)
zaten konunun ilm msj'ında anlatımda bu apaçık gösterilmiş dostum, program

server/client mantığıyla çalışmıyor, yalnızca server da değil, kişisel kullanım için..

Keyloggerlar klavyeden basılan tüm tuşları kaydeder...MSn, knihgt online farketmez..

Sadece gelen kayıtlardaki şifreyi bulabilmek sizin yapmanız gereken

Ya dostum cok guzel bır sekılde anlatmıssın ama aylardır ugrasıyorum falak bu programı asla full yapamadım! senın verdıgın serıallede olmadı! Sen bunu full olarak mı kullanıyosun? Bı yardımcı olursan sevınırm! Cunku bu pro full olmadıktan sonra bı anlamı yok bence! Proyu kurdum ama serıal sureklı gecersız dıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri