dreamr
New member
- Reaction score
- 0
okansarıel' Alıntı:resımler ıcın tesekkürler ama bı sorun war neden reklamını koca yazılarla yapıyosun madem bısı yapıyosun koymasan ne olacak koysan ne olacak reklamını amac ne anlamadım saygılarla
önlem ama şiirlerde ön plana cıkan bi önlem ben buna karsıyım neden dıye soracaksan bılıyosunkı o ısımlerı yanı önlem ıcın yazılan ısımlerı sılmek okadar da zor bişi degıl bildiğiniz gibi bı sürü program war bunları herkes bılıyo sölememede gerek yok neye önlem alınıyo diğer arkadasşlar yapmıyo onların ne eksiği war anlamadım saygılarlasonsuzluğa' Alıntı:bazı kişilere karşı önlem say.
akıllıca davranıp bir çoğunda ortalara yazmış hemde adını. çok güzel.
eline, emeğine sağlık, güzel resimler ve sözler.
okansarıel' Alıntı:önlem ama şiirlerde ön plana cıkan bi önlem ben buna karsıyım neden dıye soracaksan bılıyosunkı o ısımlerı yanı önlem ıcın yazılan ısımlerı sılmek okadar da zor bişi degıl bildiğiniz gibi bı sürü program war bunları herkes bılıyo sölememede gerek yok neye önlem alınıyo diğer arkadasşlar yapmıyo onların ne eksiği war anlamadım saygılarla
okansarıel' Alıntı:önlem ama şiirlerde ön plana cıkan bi önlem ben buna karsıyım neden dıye soracaksan bılıyosunkı o ısımlerı yanı önlem ıcın yazılan ısımlerı sılmek okadar da zor bişi degıl bildiğiniz gibi bı sürü program war bunları herkes bılıyo sölememede gerek yok neye önlem alınıyo diğer arkadasşlar yapmıyo onların ne eksiği war anlamadım saygılarla