''gitme kal''

dreamr

New member
Reaction score
0
senden çok uzakta boşuna bakma göremezsin
2i8dj01.jpg

4h7tafl.jpg

359mlut.jpg

4bzqp2r.jpg

33vyx05.jpg

2nhzyic.jpg

ResimLer Süper..
Yüreğine sAglık Dream ;)

:aşk slm:aşk

resımler ıcın tesekkürler ama bı sorun war neden reklamını koca yazılarla yapıyosun madem bısı yapıyosun koymasan ne olacak koysan ne olacak reklamını amac ne anlamadım saygılarla

ellerine ve yüreğine sağlık
gsl olmuş bravo:goz:

cok güzel devamını bekleriz ...

okansarıel' Alıntı:
resımler ıcın tesekkürler ama bı sorun war neden reklamını koca yazılarla yapıyosun madem bısı yapıyosun koymasan ne olacak koysan ne olacak reklamını amac ne anlamadım saygılarla

bazı kişilere karşı önlem say.

akıllıca davranıp bir çoğunda ortalara yazmış hemde adını. çok güzel.

eline, emeğine sağlık, güzel resimler ve sözler.

sonsuzluğa' Alıntı:
bazı kişilere karşı önlem say.

akıllıca davranıp bir çoğunda ortalara yazmış hemde adını. çok güzel.

eline, emeğine sağlık, güzel resimler ve sözler.
önlem ama şiirlerde ön plana cıkan bi önlem ben buna karsıyım neden dıye soracaksan bılıyosunkı o ısımlerı yanı önlem ıcın yazılan ısımlerı sılmek okadar da zor bişi degıl bildiğiniz gibi bı sürü program war bunları herkes bılıyo sölememede gerek yok neye önlem alınıyo diğer arkadasşlar yapmıyo onların ne eksiği war anlamadım saygılarla

okansarıel' Alıntı:
önlem ama şiirlerde ön plana cıkan bi önlem ben buna karsıyım neden dıye soracaksan bılıyosunkı o ısımlerı yanı önlem ıcın yazılan ısımlerı sılmek okadar da zor bişi degıl bildiğiniz gibi bı sürü program war bunları herkes bılıyo sölememede gerek yok neye önlem alınıyo diğer arkadasşlar yapmıyo onların ne eksiği war anlamadım saygılarla

arkadaşım tafsiyen için sağol eğer sen paylaşım yapmak istersen istediğin gibi yaparsın ben böyle yapmak istedim böyle yaptım

artı bir önerin veya şikayetin varsa bunu belirticeğin bölüm burası değil sırf bu yüzden açılmış bölümümüz var oraya belirtebilirsin eğer istersen tabi

lanett olsuun ölmek istiyorumm ayrılık gidişler yaaa o benim hayatımdıı bittti işteee offff allahım al şu canımı bitir bu acıyı
ben nasıl dayanıcam onsuzluga ben nee yaparım onsuzz...offf içim acıyor hemde cookkk offffffff duyardım ayrılıgın ne kadar zor oldugunu sarkılarınn bu kadar hüzünlü olduugunu daha yenii anladım offffff allahımm kurtar benii bu acı dan :':)':)':)':)':)':)':)'(

ve Ben Cok zaman Sonra anLadım Senin biLe gidebiLeceğini ..!

ayNen .! yüReğine SAqLIk kaRdesim ..

okansarıel' Alıntı:

Hangi programmış söyle bakalım.bnde uğraşıyorum photoshop ile merak etme.dreamr en güzelini yapıyor.hafif şeffalıkta katıyor imzasına ve resimden onu cıkaramazsın.istersen bi dene ve buraya upload et görelim hep birlikte becerini.resmi hiç bozmadan söylediğin şeyi yapmanı bekliyorum...

yıktın Lam sabah sabahh : S

Geri