d0LpHiNs™
AzraiLin GözYa$LaRı
- Reaction score
- 0
Bu Hayatta Ne ilq oLdum Nede Son...oLmayada Niyetim Yoq...! Hayatımın En Acı Veren Yerinden eLimi Uzatıyorum SizLere...Ne Sevdiğimi KimseLer biLsin Nede SeviLdiğimi Ben BiLeyim... Gidiyorum i$te Bu Sefer Bidaha Dönmemeq Üzere...aLLah biLir Kaçıncı Kaçı$ım bu Hayattan...GüzeLLiqLerden En ÖnemLiside Senden...Büyümü$tü asLında hayaLLerim... BinLerce Kez Yara aLan Yüreğim Bana öLümsüz GeLir Bazen Ama eLbet Bİ yerLerde YıgıLır KaLırım
Etrafımda Görüyorum Hayattan Bezmi$Leri Ama iLerde Teqrar Görüyorumqi onLar için Bi$iLer Dönüm noqtası oLmu$...-------- Benim Ya$amın Çizgi Çizgi geçti...Öncesi...$imdi...Sonrası...GeLmi$i Geçmi$i Herbiri Birer Sahte...i$te Zamanı geLdi Bende kendime Bir Dönüm Noqtası BuLmaya Gidiyorum...
Kendi Yazım Faqat SaçmaLadım mı ne...:S
Etrafımda Görüyorum Hayattan Bezmi$Leri Ama iLerde Teqrar Görüyorumqi onLar için Bi$iLer Dönüm noqtası oLmu$...-------- Benim Ya$amın Çizgi Çizgi geçti...Öncesi...$imdi...Sonrası...GeLmi$i Geçmi$i Herbiri Birer Sahte...i$te Zamanı geLdi Bende kendime Bir Dönüm Noqtası BuLmaya Gidiyorum...
Kendi Yazım Faqat SaçmaLadım mı ne...:S