Gidiyorum...!

d0LpHiNs™

AzraiLin GözYa$LaRı
Reaction score
0
Nerde Oldugumu Bilmemeq Bat1yormu Sana...?
Bu Hayatta Ne ilq oLdum Nede Son...oLmayada Niyetim Yoq...! Hayatımın En Acı Veren Yerinden eLimi Uzatıyorum SizLere...Ne Sevdiğimi KimseLer biLsin Nede SeviLdiğimi Ben BiLeyim... Gidiyorum i$te Bu Sefer Bidaha Dönmemeq Üzere...aLLah biLir Kaçıncı Kaçı$ım bu Hayattan...GüzeLLiqLerden En ÖnemLiside Senden...Büyümü$tü asLında hayaLLerim... BinLerce Kez Yara aLan Yüreğim Bana öLümsüz GeLir Bazen Ama eLbet Bİ yerLerde YıgıLır KaLırım
Etrafımda Görüyorum Hayattan Bezmi$Leri Ama iLerde Teqrar Görüyorumqi onLar için Bi$iLer Dönüm noqtası oLmu$...-------- Benim Ya$amın Çizgi Çizgi geçti...Öncesi...$imdi...Sonrası...GeLmi$i Geçmi$i Herbiri Birer Sahte...i$te Zamanı geLdi Bende kendime Bir Dönüm Noqtası BuLmaya Gidiyorum...

Kendi Yazım Faqat SaçmaLadım mı ne...:S

emeğine sağlık kardeşim,
güzel şiir,
umarım zorlu hayat mucadelesinde
hep ayakta kalırsın kardeşim,
saygılarımla

elıne saglık:D hiçte saçma deil. yaf azcık yetenek olsa sayfalarca yazıcam bende :)

bu kadar karamsar olma hayat aslında okadar güzel ki bence tadını çıkarmaya bak....eline sağlık......

karizma_5' Alıntı:
emeğine sağlık kardeşim,
güzel şiir,
umarım zorlu hayat mucadelesinde
hep ayakta kalırsın kardeşim,
saygılarımla

Hırçın' Alıntı:
bu kadar karamsar olma hayat aslında okadar güzel ki bence tadını çıkarmaya bak....eline sağlık......

SaoLun...!

Geri