Geyik Cafe

d3fd26959c9c3c283d4b84f34015e44c.jpg

voovvvv

Møñàr¢hïè o zaman zabıtaya şikayet edelim diğer tükkanı kaçak çalıştırıyo diye kapatırlar döner o zaman ne dersin

oldu gözlerim doldu sen gelme girme bakma :D topu bana at dukkanda ın cın top oynuo gidermisin bidaha dukkandan al sana dukkan sımdı :D

ben geliyorum ama :(

sadece buraya yazamıyorum foruma girdiğimde ancak temizlik yapıyordum :saskin bir de yorgun oluyorum 5-6 saat çocuklarla mücadele pek kolay olmuyor doğal olarak yani az bi baksan olmaz mı alla alla :hadiordan

Møñàr¢hïè o zaman zabıtaya şikayet edelim diğer tükkanı kaçak çalıştırıyo diye kapatırlar döner o zaman ne dersin

katılıorum zaten 1 2 gune kalmaz ruhsatın nerde dıye geldıklerınde otomatıkman temellı kapatırlar guzel fıkır omur boyu kapatsınlar :D aklı basına gelsın

ben geliyorum ama :(

sadece buraya yazamıyorum foruma girdiğimde ancak temizlik yapıyordum :saskin bir de yorgun oluyorum 5-6 saat çocuklarla mücadele pek kolay olmuyor doğal olarak yani az bi baksan olmaz mı alla alla :hadiordan

walla bende calısıom ama hep burdayım bırazda kalpden gelecek ıstek olucak ıstek :D bende ölü gibi geliom ama yınede burdayım :D iştah yok sende dukkanı yurutucek kapanır dabı :D

Møñàr¢hïè bu böyle çocukları sırtında taşıyo sanki duyanda cepheye mermi taşıyo sanacak :biggrin:

bir de iftira :eek:ha her şey onaylı kanunsuz bir şey yapmam ben :hadiordan

walla bende calısıom ama hep burdayım bırazda kalpden gelecek ıstek olucak ıstek :D bende ölü gibi geliom ama yınede burdayım :D iştah yok sende dukkanı yurutucek kapanır dabı :D

burada tek ben mi alla alla ben olmadım mı kimse olmuyor :hadiordan

Møñàr¢hïè bu böyle çocukları sırtında taşıyo sanki duyanda cepheye mermi taşıyo sanacak :biggrin:

seni özellikle şu ilk haftalarda sınıfa alsak bak bakalım sırtımda mı taşıyorum başımda mı :biggrin:

bu böle yaw öğretmenler bıde otururlar koca gun ama :D yogunlardır hep maasları yetmez :D hergun yoruluruz derler :D biz nabalım işçi takımı hep yardırıoz hıc dınlenmek yok :D bızım yaptıgımızı yapsalar :D foruma bıle gırmezler :D

Öğretmene güvenilmez hiç bir zaman : ) Duymasam yutturacan evin yanında okul sabahtan bağırmaya başılıyorlar el kadar çocuklara çıkıyom balkona bende onlara bağırıyom

Aminnnnn cümlemize o takıma teknik direktör gibi kadın eyle ya rabbim aminnn

:lol::lol::lol:

amin demedikki daha :D alla alla hem sucLu hem guclu :D 2 tane sınıfa bakıo dıye hanfendı yoruluomus :d haftada 5 gun calısıon zati :D nasıl yoruluonuz anlamıom ben

yedekleriyle birlikte demeyi unutmuşum :biggrin:

tüm derdin o değil mi? kıskanç ne olacak :hadiordan evet 5 gün çalışıyoruz :001_rolleyes:

Aminnnnn cümlemize o takıma teknik direktör gibi kadın eyle ya rabbim aminnn

:lol::lol::lol:

o teknik direktörün yardımcısı sen olacaksın ama... daha 3 günün sonunda istifa etmek istersen istifa dilekçen kabul olmayacaktır :tongue_smilie: :p

:lol::lol::lol: Onunyanına değil Morhino,Alex Ferguson olurum jubilemizi birlikte yaparız artık

Geri