Geyik Cafe

Sanada iyi akşamlar kardeşim hoş geldin,geyik avı sezonundayız herhalde baksana kimsecikler yok

:biggrin:
İyi valla olur,gerçi 2 kişi daha olsa okeye dönerdik be

Hatta Reactore sevgilerle : ) Sen çalış biz gezelim de olur : )

melek gibi bi insanım benden neden tırsarsınız anlamam ki :blink: :laugh: şaka şaka :laugh: bazen aniden msn acabiliorum :p

mantıklı :p

öyle forumda bi oraya bi oraya yetişmeye calısrken sarkı durmus farkında bile deilim kulaklıgın seside acıktı dırililll yaptı birden beklemedigim anda :D gözlerim acılıp acılıp kapandı acılıp acılıp kapandı sonra acık kaldı:D

sacma mesaj demeyin gece gece geyik bu kadar

Arda Okanın programa gitseniz çoşardınızda,Beyazda pek olmuyo coşmalar,ama çatlar artık adim buralarda :laugh:

öyle forumda bi oraya bi oraya yetişmeye calısrken sarkı durmus farkında bile deilim kulaklıgın seside acıktı dırililll yaptı birden beklemedigim anda :D gözlerim acılıp acılıp kapandı acılıp acılıp kapandı sonra acık kaldı:D

insanlar üzerinde bu kadar etki bırakıcaqımı biLmiodum :p :laugh:

kulaklıqın sesini her zaman kısık tutun kulaklıqı takıp dalarsınız ewi soyarlar haberiniz olmaz :laugh:

Arda Okanın programa gitseniz çoşardınızda,Beyazda pek olmuyo coşmalar,ama çatlar artık adim buralarda :laugh:

hh olarak böle bi organizasyon düzenLenebilir asLında...

insanlar üzerinde bu kadar etki bırakıcaqımı biLmiodum :p :laugh:

kulaklıqın sesini her zaman kısık tutun kulaklıqı takıp dalarsınız ewi soyarlar haberiniz olmaz :laugh:

hh olarak böle bi organizasyon düzenLenebilir asLında...

evde insanlar var ama uyuyorlar hem bütün ziynetler benim oldugum odada:D

şimdi beyaza gidilecek gibi bi dedikodu var ortada ama legal olmayan işler var forumda ondan dolayı forum olarak gitmek yerine legal bölümler gitsin

gidiLebilir de gidilmeyebilir de :p

Geri