Geyik Cafe

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5146840' Alıntı:
hoş bulduk ya HypéRioN

ehlen ve sehlen merhaba abla hamdolsun iyiym sizleri sormalı sizler nasılsınız

abla siz bu saate burda artık gündüzcüsünüz :biggrin:

benim hangi saatte nerede olacağımı ben bile bilmiyorum :biggrin:

çok şükür iyiyim. yani sanırım :p

bu ara kime nasılsınız diye sorsam sanırım iyiyim diyo ya dunyalık işler için can sıkmaya degmıyor

hayırdır insallah

size bir saat allaım hangıo saate nerde oldugunuzu bilin :p

can sıkıntısı değil çok şükür şimdilik ciddi bir sıkıntım yok. Allaha şükürler olsun olmaz da inşallah. ne gelirse Allahtan geliyor. : )

hastalıkla hasta olmama arasında bir halim var sadece o nedenle sanırım dedim :biggrin:

saat alsan da neye yarar ki yine ne zaman nerede olacağım belli olmuyor :biggrin: yoksa her taraf saat dolu. yine de almayı düşündüğün için teşekkür ederim :melek :tongue_smilie:

rabbim acil şifa versin
arada kalmak zordur :biggrin:

rica ederim ne demek demek çok yogunsunuz ama değisiniz :tongue: haydi hayırlısı

çok film hareketler bunlar ı seyretiniz mi :)

yanı ola bilir zaten kalıteli bişideğildi :biggrin:

çok güzel hareketlerin sinama filmi yılmaz edogan ve tayfası :biggrin: izlene birlirliği var ama azı sahnlerı gercekten fena değildi pm attıgım o sahnelerden biri :biggrin:

evet baktım. : )

komedi ve yerli filmlerini pek izlemiyorum. ama bir şey var ki adını duyduğumu bile hatırlamıyorum.

a selam abi hoş geldın

ilgi alanınız da olamdıgı için duyamamışsınızdır

komedi içerikli filmlerden kalıtelı espiriler cıkıyor genelde fena değiller

tercihiniz hollywood herhalde :sneaky2:

hoşgeldin kent sağol. : )

nasılsın?

şu ülkenin filmi olsun diye bir tercihim yol aslında ama hakkını yememek lazım holywood filmleri oldukça iyi oluyor.

aksiyon macare dev bütceler kalıteli efektler gercekten ole gerci artık biizmde sözümü geciyor sinemada

avatarı düşününce "adamlar yapıyor" demekten başka söz kalmıyor. bizim hala baya bir yolumuz var gibi. : )

ben avatarı izlemdim ama artık su pc teknolıjisinden faydalanıyoruz

3 boyutlu korku filmi yapıyorlar

haklısınız okadar övüldü

ama mavı adamlar bana sacma geliyor yeşil olsunlar kızmızı olsunlar neden mavi :) :p bu aksam izleyecem söz

Benimde iğrenç bi hikayem var.
Herkezi güldüren bi palyaço varmış işte bu bi gün hüzünlenmiş demişki ben kime gidiiim demiş HİKAYEYE BAK!!!! :) :) Neyse işte demişler ki şu şu palyaço ya git o seni güldürür demişler, o da ne dese beğenirsin ben oyum demiş..... :D :D Ömrümde böyle rezalet bi hikaye görmedim ben

Geri