Geyik Cafe

kesin çözüm olsun mu ?

:biggrin:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5145781' Alıntı:
hayır ya olurmu ole sey daha acısız olanı varken hiç gerek yok :thumbdown:

psikolojik tedavı :thumbup:

psikolojik tedavi akan burnumu ne yapsın :saskin ya da boğazımda toparlanmaya başlayan iltihabı nasıl kurutsun :saskin ben hastalık hastası değilim ki :huh:

olmayında zaten
işte siz kaybettiniz hastalıgı kabul ettiniz dolmaya baslayan bir bogaz için sureklı bogazınızı avusturun kı iltaha birlerşmeden dagılsın soguk sıcak içmeyın

akan burun için akan burun iyidir bas agrsını alır onun içinde vitamın almalısınız su meshur belirli ornalrdan karıstırdıgınız meyeve suları bu iş için ideal birde kendine telkınde bulunnun ben hasta değilim diye

soğuk sıcak normalde de içemiyorum faranjit nüksediyor hemen. bir kaç gündür faranjit yine kendini göstermeye başlamıştı bu gün o nedenle doktora da gitmiştim hatta. (1000 mg lık bir antibiyortik yazmış :saskin ) doktordan geldikten sonra soğuk algınlığı belirtileri de başladı. (doktoru görünce virüs ben de geleyim en iyisi dedi herhalde :biggrin: ) az önce bir antibiyortik bir de supradyn aldım. umarım ilerlemeden geçer. :(

insallah geceer

1000 miligran çok değilmi :))

her muayene olmaya gidene yazıyorlar artık :biggrin: o nedenle mümkün olduğunca doktora gitmemeye çalışıyorum. vücut antibiyortik deposu oluyor haberleri yok. insanlar şeker yer gibi ilaç içiyorlar artık :saskin

bunye meselesi bildigim kadari ile bayabı zayıfsınız onun için dikkat etmelisiniz

tabi bunun acısınıda dişçide uyuşmadan diş çektirerek cekiyorlar :)

bedenin zayıflığı bünyenin zayıflığı demek değil :hadiordan 130 kilo olan adamın dünyesi çok mu güçlü oluyor :hadiordan

şimdilik diş çekiminde içtikleri ağrı kesicilerin etkisiyle uyuşma sorunu yaşarlar da ileride vücuda biriken antibiyortik nedeniyle 1 mg bile antibiyotik alamayacaklar. annem mesela önceleri çok fazla antibiyotik kullandığından şimdi alerji yapıyor ağrı kesicilerin içinde bulunan çok az miktardaki antibiyortiği bile alamıyor artık.

çok zorunlu olunmadığı sürece bence ilaçlardan uzak durulmalı.

aynen valla hatta hiç kulanmaycaksı ne gerek var ki artı börekler gidiyor haberleri yok miletin
ben sahsen kulanmıyorum çok çok gerektiğinde belkı
bunye ve kilo meselesinde ise denge sart çok şimanda olmayacan çok zayıfta olmaycan çok zayıf olanda çok hasata oluyor çok şişman olanda çok haasta oluyor boy kilo oranı birbirni tutacak

bünye denilen şey zayıflıkla alakalı değildir. vücudun direncidir. normal kiloda olup vücut direnci olmadığı için sürekli hasta olan insanlar da var. (hastalık yüzünden zayıflayanları söylemiyorum o ayrı bir konu) çok zayıf olduğu halde hastalanmayan ve ya hastalıkları kısa sürede atlatanlar var bunların vücut dirençleri sağlam. virüslere karşı bağışıklık sistemleri iyi çalışıyor. fazla kilo ciddi hastalıklara yol açabilir. kalp damar hatalıkları, yüksek tansiyon, iç organlarda aşırı yağlanmaya bağlı hastalıklar, eklem hastalıkları gibi. vücut direnci kiloyla alakalı değil yani : ) bir şeyi ekleyeyim. zayıflamaya çalışıp dengesiz bir şekilde beslenen insanlarda vücut direnci düşüyor. vücut kullanabileceği vitamin ve minerallerden yoksun kaldığından hastalanma oranı artabiliyor. vücut direncini yüksek tutmada önemli olan şey sağlıklı beslenme.

orasıda ole tabi beslenme güzel bir şey yemek gibisi varmu bu dunyada :biggrin:

ama bu benım haksız oldugumu göstermez

hiç bişide yapmıyorum valla ama iyyim hamdolsun

siz ne yapıyorsunuz kaç gundur kaçak gibisiniz
su size bahsettiğim vatadaş bu siteye üye imiş ama bana verdiği adı bulamadım

ben de koşturuyorum ancak ya da uyuyorum. bayram telaşı vardı o da geçti. : )

pm le yolla bir de ben bakayım bulabilecek miyim bakalım.

Neyse Siz Devam Edin Benim Yetiştirmem Gereken Yazılım İşim Var Biraz Arada Fırsat Buldukça Gelirim ( :

hayırdır abi ne iş :) size rabbim kolaylık versin

yoladım

rabbim yar ve yardımcınız olsun kolaylık versin arada kendinizi ihmal edince bakın hasata oluyorsunuz dikakt edin kendinize

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5145820' Alıntı:
hayırdır abi ne iş :) size rabbim kolaylık versin

yoladım

rabbim yar ve yardımcınız olsun kolaylık versin arada kendinizi ihmal edince bakın hasata oluyorsunuz dikakt edin kendinize

Üzerinde Çalıştığım Yazılım Projesi Var Sabah 10'a Yetiştirmem Gerekiyor İnşaAllah Yetişir ...

insallah yetişirde hiç oralı değilsiniz

Geri