Geyik Cafe

hoş geldin japon85
msn ilk yuklendiğinde oledir biraz bkelıyeceksınız acılmasını pc nize kavustunuz herhalde :)

az kaldı az artık su kablo olayından kurtulacaz tv yayını gibi net alacaz

çözdüm. tarih yanlış ayarlıymış. :biggrin:

şimdilik düzeldi pc ölmüş beni çoktan bıraktı da ben çekiştiriyorum :biggrin: kablodan rahatsız değilim masa üstü taktın mı yerinde kalıyor sorun olmuyor fazla.

saglık olsun bir insan düşünün ki bilgisayarını bukadr sevsin ve bilgisayarıda bu sevgiye her daiam calısarak cevap versin :biggrin: masallah

sağolsun :p

ben kullandığım her cihaza bağlanıyorum :biggrin: eski telefonlarım bile hala duruyor atamıyorum :biggrin:

eskı telefonlarım dediğiniz göre sürekli telefon değişen birisiniz :biggrin:

ektronik aletlerden bahcemı yapacaksınız :)

yok aslında sık telefon değiştirmem ilk telefonum adı sanı duyulmayan bir telefondu :biggrin:daha sonra da 3310 aldım daha sonra 6510 aldım. bir hattım hala onda kullanıyorum yani onu alalı 8 yıl falan olmıştur maşallah diyeyim hala sorunsuz. 3 yıl kadar önce de N95 almıştım onda da diğer hattım takılı. diğerlerini sat demişlerdi satamadım. satmaya kıyamadım :biggrin:

saıtp ne yapcaksınız kimin ne işine ayrayacak evde kalsın gun gelir lazm olur nokia dan da sasmıyoruz

lazım olmaz belki ama benimdi çok kahrımı çektiler :p

nokia yı seviyorum malesef. kimin ürettiğini düşünürsek.

bundan sonra kesinlikle ya samsug alacam yada nokia 8800 siricco

benım hayalım 8210 ve 8850 gümüş kaplamaydı ve 7610 yanı su an bile bakıyorum temiz var mı piayasada alayım ama yok : (

adamlar bu işi biliyor

:biggrin: zaten biz adamları zengin ettik

6 yıl ömrü olan telefonu siz 10 yıl kulanıyorsunuz size plaket vermeliler : )

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5144151' Alıntı:
6 yıl ömrü olan telefonu siz 10 yıl kulanıyorsunuz size plaket vermeliler : )

:biggrin:

ortadan kaldırmak istemesinler de plaket istemiyorum. :biggrin:

:biggrin:

sadık müşterisiniz elinzdeki modeli sonuna kadar kulanıyorsunuz bu onların yenı urun uretıp zarar etmesını engeliyor :)

ben varım :) hoş geldiniz de sinirlimisiniz :huh:

ne bileyim kim var dediniz ilk karsınıza cıkan dayakmı yıyecek nedir diye düşündüm :biggrin:

hayırlı olsun burada

iyisiniz insallah

estağfurullah ne dayağı : )

amin inşallah en güzeli olur.

iyiyim çok şükür. sen de iyisindir inşallah. : )

Geri