k@rdelen
σяgαηιк ѕ
sanada hayirli geceler ahmet, topragim iyi bak kendine:smile:
ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5136969' Alıntı:ey vallah ahmet sanada iyi geceler hayırlı sahurlar ALLAH A EMANET OL
tabi ya kapıkule almanya yanlız tek sorun almanca bilmiyoruz![]()
almanca hic sorun degil mehmet ben 1 haftada ögretirim sizi merak etmeyin :durdurun
Ürtmenim Bende Almana Öğrenebilirmiyin Lütfen Ama Kolay İse
ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5136951' Alıntı:estagfirullah ya bişi demedim kı sadece bana ilgiç geldi onadan tepki verdım ama madem başka ulkelerınde lokumalrı var ozaman TÜRK LOKUMU diyecez :001_rolleyes:
abi şöle bol antep fıstıklı olanalrından oalcaktı şimdi :durdurun
leptop zaten malanet bişi hiç bulasmayın siizn pc nizin neyı var şikayetı nedir![]()
Müdürüm kendini zora cekme at bi format soft ware sorunsa hemen geçer hardwarese bilemem laptoplar nalet bişeydir araba kullanana motora bin demek gibi bişeydir laptop alışmamışsan eziyet edersin kendine
sanırım windows yine gitti. bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyor. (artık bana hoşgeldiniz demiyor :biggrin: ) sim siyah bir ekran var sadece.
windows kendi kendini silmişti geçenlerde :saskin
bendeki bilgisayara format atmak da ayrı bir dert. toplama bilgisayar bir parçayla bir parça birbirleriyle uyumsuz diye her formatta ameliyat yapılacak gibi karnı açılıyor :biggrin:
6-7 yıllık makine değiştir beni diyor anakart neredeyse ölmüş durumda ama sabretmesi lazım az daha. üzmez beni sabreder inşallah :melek
laptop kullanamıyor değilim ama masa üstüne alıştığım için bu biraz tuhaf geliyor. seri hareket edemiyorum bunda :biggrin:
sanırım teakwondocu kişiliğimi deşifre etmenin zamanı geldi=)