Geyik Cafe

Hayırlı Geceler Ahmet ( :
Görüşmek Üzere Kardeşim ...

oda güzel sorun yok ozman ey vallah aslında forumda böle bişi yapıla bilinir yanı ingilzice ve diger diler için böle bişi yapıla bilinir :) veya ben cok hayal kuruyorum

Temam O Zaman Anlaştık Zeyneb :)
Neyse Ben Sahura Gidiyorum ...
Herkese Hayırlı Geceler Vede Sahurlar Efemm =)
Yarın Görüşmek Ümidi İle Sağlıcakla Kalın ...

hayırlı sahurlar abi esenlık içinde kalın görüşmek züere rabbim har daiam yanınızda olsun

zeynep siz kaç senedir almayandasınız

bende gideyim bari artik herkes sahura gitti gerci burda daha erken ama biraz o zamana kadar televizyon bakayim herkese hayirli sahurlar ,hayirli sabahlar diliyorum .allaha emanet olun,kendinize iyi bakin grsz,bye bye:durdurun

biraz gec gördüm mehmet pardon ben dogdugundan beri almanyadayim

sizede hayırlı sahurlar iyi geceler ALLAHA EMANET OLUN

yav en doguda benım en gec sahuru ben yapıyorum hyret valla :))

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5136951' Alıntı:
estagfirullah ya bişi demedim kı sadece bana ilgiç geldi onadan tepki verdım ama madem başka ulkelerınde lokumalrı var ozaman TÜRK LOKUMU diyecez :001_rolleyes:

abi şöle bol antep fıstıklı olanalrından oalcaktı şimdi :durdurun

leptop zaten malanet bişi hiç bulasmayın siizn pc nizin neyı var şikayetı nedir :)

sanırım windows yine gitti. bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyor. (artık bana hoşgeldiniz demiyor :biggrin: ) sim siyah bir ekran var sadece.

windows kendi kendini silmişti geçenlerde :saskin

Müdürüm kendini zora cekme at bi format soft ware sorunsa hemen geçer hardwarese bilemem laptoplar nalet bişeydir araba kullanana motora bin demek gibi bişeydir laptop alışmamışsan eziyet edersin kendine

bendeki bilgisayara format atmak da ayrı bir dert. toplama bilgisayar bir parçayla bir parça birbirleriyle uyumsuz diye her formatta ameliyat yapılacak gibi karnı açılıyor :biggrin:

6-7 yıllık makine değiştir beni diyor anakart neredeyse ölmüş durumda ama sabretmesi lazım az daha. üzmez beni sabreder inşallah :melek

laptop kullanamıyor değilim ama masa üstüne alıştığım için bu biraz tuhaf geliyor. seri hareket edemiyorum bunda :biggrin:

sanırım windows yine gitti. bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyor. (artık bana hoşgeldiniz demiyor :biggrin: ) sim siyah bir ekran var sadece.

windows kendi kendini silmişti geçenlerde :saskin

bendeki bilgisayara format atmak da ayrı bir dert. toplama bilgisayar bir parçayla bir parça birbirleriyle uyumsuz diye her formatta ameliyat yapılacak gibi karnı açılıyor :biggrin:

6-7 yıllık makine değiştir beni diyor anakart neredeyse ölmüş durumda ama sabretmesi lazım az daha. üzmez beni sabreder inşallah :melek

laptop kullanamıyor değilim ama masa üstüne alıştığım için bu biraz tuhaf geliyor. seri hareket edemiyorum bunda :biggrin:

selam millet nasılsınız bugun

uyumsızluktan değil karnın acılması bios omrunu tamamlamıs ayarları kaydemıyor :)
ama format atmak temiz bir pcye kavusmak demekyır sızde xp cd ile onarmayı dneyın düzelir veya ugrasın biraz atın formatı gittsin

herseyı yapıyorsunuz bir pc ile başa cıkamıyorsunuz :sneaky2:
hani yenı bir pc alacaksanız herkese onerdiğim bişi ilk işlemci anakart ve ram alın zaten hdd cdrom kasa var daha sonra bir ekran akrtı ile son noktayı koyun :)

acıkcası bende leptopu sevmiyorum kalvyesını sevmiyorum evdekı kalvyede leptop tipi yazmak zor oluyor :durdurun

Herkese Günaydın Millet :)
Forumdaki Artist Sayısınındaki Yükselişi Sizde Farkettinizmi :melek

Bildiğin Artist Klavyede Bol Keseden Atan Dayaklık Embesil Felan :durdurun

Senmi Dövücen :p

Karı Milleti Kavgayı Pek Beceremez :)

Geri