- Reaction score
- 0
vaybe, Allah ozaman kadına zeka, erkeklere bilek gücü vermiş 
ßurak ӡ5;5135901' Alıntı:vaybe, Allah ozaman kadına zeka, erkeklere bilek gücü vermiş![]()
ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135909' Alıntı:hadi canım kım demiş onu bendaha olmedim
bu durumda ben okul oncesi mezunuyum ve benı anaokul dosyam vardı ne oldu bilmiyorum
acıkcası ev işlerini bayanalr yapar ama rada bazen yardımcı olmak gerekır ama bazen :hadiordan
ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135918' Alıntı:arastırmayı yapan feministse kulandıgı erkelrde kesın özel seçilmişti sadece benı secselerdi durum değişirdi
abla eskıdendı o leyende camasır yıkama bualcasık yıkma şimdi hepsinin makinası var yani ev işlerinde vakit kalmıyor diyiyorlar ya küllü yalan madem vakit kalmıyor bu kadın programalrının sayısı nıye artıyor
ve kadın bedenı kople beyın olsa ne yazar heosı dedikoduya cekırdek çıtlatmaya inciğe bonmcuga ve son olrakta envai çesit kreme boyaya calısır![]()
Marie Curie kimyacı
araştırmaları yüzünden yüksek radyasyona maruz kaldığı için tüm iç organları çürümüş. kanserden ölmüş.
erkeklerde sanki dedikodu yapan yok. emin olabilirsin kadınlardan çok daha fazla dedikodu yapan erkekler var.
ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135927' Alıntı:bakın siz söylediniz ölmüş tamam taktir ilahi ama kadın arastırma yapsın kesın uranyum ocakta unutmustur)
erkekler bayanlar hakında konusurlar ama bayanlar hersey hakkında gunde kaç kelime konusyorlarburdan bile bayanalrın daha caok boş vakitlerının oldugu anlasılır :sneaky2:
ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135935' Alıntı::biggrin:
bende onu savunuyorum konusmadan anlasılamaz işte bayanlar anasılmanın sutune cıkmıslar birde konusyolar
yaptıkalrı işler sayılıdır ve gunun diger kalan ksımı işsiz güçsüz geciyor
ya bayanlar bazı şeylerı yapamazlar o zuden ole dedim tır suren bir bayan gördünüz mü veya iş makınası kulanan bir bayan
yaratılıs geregı narınsınız niye kendinizi biz yaparız diye sartlıyorsunuz ki
merhabalar... cadı kim :biggrin:
kim olcak senden baska cadımı var cafede
benim gibi cadıyı tanıdın diye dua et sen :hadiordan![]()
nasılsın neler yapıyorsun? iyisindir umarım.
merhaba gray sen nasılsın?