Geyik Cafe

hadi canım kım demiş onu bendaha olmedim :)

bu durumda ben okul oncesi mezunuyum ve benı anaokul dosyam vardı ne oldu bilmiyorum :p

acıkcası ev işlerini bayanalr yapar ama rada bazen yardımcı olmak gerekır ama bazen :hadiordan

ßurak ӡ5;5135901' Alıntı:
vaybe, Allah ozaman kadına zeka, erkeklere bilek gücü vermiş :)

aynen öyle :hadiordan :p

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135909' Alıntı:
hadi canım kım demiş onu bendaha olmedim :)

bu durumda ben okul oncesi mezunuyum ve benı anaokul dosyam vardı ne oldu bilmiyorum :p

acıkcası ev işlerini bayanalr yapar ama rada bazen yardımcı olmak gerekır ama bazen :hadiordan

büyük ihtimalle annen atmıştır :biggrin: genelde öyle yapıyorlar çünkü.

neden ölmemişsin. araştırmaymış işte ve görünen köy kılavuz istemez :hadiordan

bazenmiş :saskin bu hiç demek oluyor demek ki :hadiordan ben nasıl amelelik bile yaptıysam sen de bulaşık yıkayabilirsin :hadiordan

arastırmayı yapan feministse kulandıgı erkelrde kesın özel seçilmişti sadece benı secselerdi durum değişirdi

abla eskıdendı o leyende camasır yıkama bualcasık yıkma şimdi hepsinin makinası var yani ev işlerinde vakit kalmıyor diyiyorlar ya küllü yalan madem vakit kalmıyor bu kadın programalrının sayısı nıye artıyor :p

ve kadın bedenı kople beyın olsa ne yazar heosı dedikoduya cekırdek çıtlatmaya inciğe bonmcuga ve son olrakta envai çesit kreme boyaya calısır :)

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135918' Alıntı:
arastırmayı yapan feministse kulandıgı erkelrde kesın özel seçilmişti sadece benı secselerdi durum değişirdi

abla eskıdendı o leyende camasır yıkama bualcasık yıkma şimdi hepsinin makinası var yani ev işlerinde vakit kalmıyor diyiyorlar ya küllü yalan madem vakit kalmıyor bu kadın programalrının sayısı nıye artıyor :p

ve kadın bedenı kople beyın olsa ne yazar heosı dedikoduya cekırdek çıtlatmaya inciğe bonmcuga ve son olrakta envai çesit kreme boyaya calısır :)

şimdi bunu hakaret olarak mı algılamalıyım :saskin

eger sizde gunun 20 saatını süslenerek dedikodu yaparak ve cekirdek cıtlatarak geciriyorsanız :( ama sizde onalrın arasındasınız :)

etagfirullah nedemek

ama gecek bu sizde bayansınız siz soleyın durum bu değilmi kaçtane buyk nam yapmıs kadın var dunya genelinde yanı bir tohomas edison gibi yok ben hiç duymadım ve buda bir arastırma ben yaptım bu arastırmayı :durdurun

Marie Curie kimyacı

araştırmaları yüzünden yüksek radyasyona maruz kaldığı için tüm iç organları çürümüş. kanserden ölmüş.

erkeklerde sanki dedikodu yapan yok. emin olabilirsin kadınlardan çok daha fazla dedikodu yapan erkekler var.

Marie Curie kimyacı

araştırmaları yüzünden yüksek radyasyona maruz kaldığı için tüm iç organları çürümüş. kanserden ölmüş.

erkeklerde sanki dedikodu yapan yok. emin olabilirsin kadınlardan çok daha fazla dedikodu yapan erkekler var.

bakın siz söylediniz ölmüş tamam taktir ilahi ama kadın arastırma yapsın kesın uranyum ocakta unutmustur :))

erkekler bayanlar hakında konusurlar ama bayanlar hersey hakkında gunde kaç kelime konusyorlar :) burdan bile bayanalrın daha caok boş vakitlerının oldugu anlasılır :sneaky2:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135927' Alıntı:
bakın siz söylediniz ölmüş tamam taktir ilahi ama kadın arastırma yapsın kesın uranyum ocakta unutmustur :))

erkekler bayanlar hakında konusurlar ama bayanlar hersey hakkında gunde kaç kelime konusyorlar :) burdan bile bayanalrın daha caok boş vakitlerının oldugu anlasılır :sneaky2:

fazla küçümsüyorsun. bence kadınları fazla küçümseme. ki dünyada kadın araştırmacılar bilim adamları çok var.

boş vakit erkeklerde yoksa neden her adım başı bir kahvehane var ve sürekli dolu oluyor. : ) konuşmaya gelince insanlar konuşarak anlaşır. konuşmazsan nereden bileceğim neler düşündüğünü. sussan suç konuşsan suç :hadiordan

ben bayanları küçümsemiyorum sadece onarın işleri değil

adamları evden kovun nereye gitisn mecbur kahveye gidecek hayret bişi ben size sohbet etmeyın konusmayın demıyorum kı ama bayan beynı bu fıtrat uzerınde calısyor konusmak konu hiç onemlı değil :)

birazda siz benı kesın döversiniz en iyisi bitirelin bu mevzuyu ama kabul edin bayanlr farklı yaratıklar uzaylı gibidirler :)

gerçekten ilginç. onların işleri olmayan ne anlamadım. kadın iş yerinde çalışır. eve maddi açıdan destek verir sonra eve gelir yemek yapar çamaşırlarla ilgilenir. (makineye atar, asar, katlar, ütüler) yemek yapar, bulaşıkları temizleyip makineye koyar, evi temizler çocuklarla ilgilenir ve daha bir çok şey. ve hala yaranamıyor. :biggrin:

erkekleri evden kovmak mı? adamın işi varsa zaten evde durmaz ki iş yerinde çalışır.

kadınların konuşmadıklarını söylemiyorum ki konuşurlar ama sadece konuşmakla kalmazlar çalışırlar da : )

dövmem neden döveyim. konuşmadan anlaşılmaz.

:biggrin:

bende onu savunuyorum konusmadan anlasılamaz işte bayanlar anasılmanın sutune cıkmıslar birde konusyolar :)

yaptıkalrı işler sayılıdır ve gunun diger kalan ksımı işsiz güçsüz geciyor :)
ya bayanlar bazı şeylerı yapamazlar o zuden ole dedim tır suren bir bayan gördünüz mü veya iş makınası kulanan bir bayan

yaratılıs geregı narınsınız niye kendinizi biz yaparız diye sartlıyorsunuz ki

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5135935' Alıntı:
:biggrin:

bende onu savunuyorum konusmadan anlasılamaz işte bayanlar anasılmanın sutune cıkmıslar birde konusyolar :)

yaptıkalrı işler sayılıdır ve gunun diger kalan ksımı işsiz güçsüz geciyor :)
ya bayanlar bazı şeylerı yapamazlar o zuden ole dedim tır suren bir bayan gördünüz mü veya iş makınası kulanan bir bayan

yaratılıs geregı narınsınız niye kendinizi biz yaparız diye sartlıyorsunuz ki

tır değil ama kamyon şöförü gördüm araba tamircisi de gördüm sıvacı da. haberlerde bir ara bunlara takmışlardı. mecbur kaldığımızda sizin yaptığınız her işi yaparız.

neyse ben artık çıkayım. Allaha emanet ol. : )

yanı ilakı biz güçlüyüz yaparız diyeceksınız yaw yapmayın gerek yok ha :biggrin:

gule gule abla iyi uykulr rabbim yar ve yardımcınız olsun ALLAH a emanet olun

S.a hayırlı aksamlar keyifler yerinde 3-0 yendik :):)

Geri