Geyik Cafe

Yiyecek Demiş İken Sahura Az Kaldı Yavvv :)
Karnım Acıktı Vallayi :biggrin:

hayirli geceler arkadaslar ben geldim

y1p5iaAzNsxAAJ-3uZIrlvtdxZTsCqYZqoJ4Jwh6Sy19ZmVNmKiy2qhhRglaCxm69EyCYYcCj16H-ps3FM2U7ryYA

ıspanaklı bi gözleme olsada yesek haa :)

hoşgeldin skorpion. sana da hayırlı cumalar. her ne kadar geçmişte olsa : )

bir ıspanaklımız eksikti o da tamamlandı :(

ya valla olsa şimdi şurda sıcak sıcak yanındada ayran üzüm biberlice uff İ:):)

Zevkler Ve Renkler sonsuzluğa Biri Patatesli Der Biri Ispanaklı Yavvv :)
Orta Yol Peynirli Olsun :biggrin:

olmaz kanka yaw menüyü degiştirme :)

yeni gelenler hoş gelmiş hayırlı cuamrtesiler

alem içinde alem dedikleri işte bu insan cin hayvan bitki ve sayre

asıl adı azazil olan seytan cınlere peygamber olarak gonderilmiş kavmi helak edilince ALLAH katında yer edinmiş nefsin 7 dercesi vardır iblis 3. dercede ALLAH ın emrine itat etmediği için kendini hz ademden üstün gördüğü için 3. derceden asagıya düşerk lanetlık olmuş

peygamber efendimiz ve yanında bir sahabe varmış adını hatırlayamıyorum ama hz ali olabilir cinlerin biata gelince efendimzi yandakı sahbeye bir daire çizmiş ve içne girip çıkmamasını istemiş sahabede denilenı yapmış efendimiz oradan cinlerin biatını kabul etmiş unutum cinlerın biat etikerı yerde adını aynlıs hatırlamıyor isem cın cami yaptırılımıs

diger peygamberler dikakt etiysenız hep bir kavme gelmiştir ama efendimiz butun alemlere gelmiştir ki cinlerin biatı o yuzudendır

efendim buyrun ikramimiz :)

hacı çay içe içe çay bahçesi gibi olduk :):) soğuk bişeyler yokmu şöyle dolap filan :):)

olur abi basım ütüne

buyur tek şekerlı

dolap yok kola versek :))

Eyvallah Mehmedim ( :
Çay Harareti Alır Mustafa Bu Sıcaklarda Bol Bol İçmek Lasım Yavvvv :)

ev gibisi yok skorpion. sen ne dersin :biggrin: ne kadar güzel bir tatil olursa olsun ben eve döndüğümde çok mutlu oluyorum. : )

artık börekleri karışık yaparız. bir tepsiyi 4 e bölüp peynirli, kıymalı, patatesli, ıspanaklı yaparız :saskin

sagol kola alıyım ben eyw. dostum :)kanka büroda paso çay içiyoz orucu bi açtım valla şu ana kadar 40 bardak içmişimdir rahat :D

Hep sözde yapıyonuz şu börekleri yapında bi yiyek yavv :):) (sonsuzluga)

Yuppi Bir Tanesiniz Siz Yavvv ( :
Börekler Kaç Tepsi 10 Olsun Yavvv :biggrin:

evim evim güzel evim ya insanın evi bir başkadır huzur vardır bir yere severek isteyerek gidiyorum ama eve donmek için can atarım :)

abla bende hakkımı patatesliden yana kulanıyorum : )

ıspanak peynır beni bozar :(

Geri