Geyik Cafe

hamdolsun ki bedenen iyiyiz : )

abime ablam tekrar sıcak sıca getireyımsiz kavga etmeyın

afiyet olsun buyrun birde sıcak cay için hele

ben yedim ikisi de senin olsun :hadiordan :p

sağol seydiali. : )

Dedim Ya Ben Paylaşımcıyın Mehmet İki Tabak Getirmiş Biri Sana Diğerini Bis Mehmet İle Yarı Yarıya Kardeş Payı Yaparıs Yavvv :)
Sonrada Sen Bise Patatesli Börek Yaparsın Di Mi sonsuzluğa ( :

en kuçuğunuz benım ben rica edersem oal bilir patatesli börek çay ilen bareberde güzel gider hani

abla biz pateteslı börek isteruk :(

yok sana patatesli börek bluday :hadiordan kilo alacaksın bak söylemedi deme :biggrin:

sonra yaparım seydiali olur mu :biggrin:

yok sana patatesli börek bluday :hadiordan kilo alacaksın bak söylemedi deme :biggrin:

Sende O Zaman Hadioradan Böreği Yap sonsuzluğa Belki Kilo Aldırmas :)
Yavv Patatesli Börek Yapsan Eline Mi Yapışacak Hem Malzemeler Benden :lol:

olur ama abide yesin :blush:

Sende O Zaman Hadioradan Böreği Yap sonsuzluğa Belki Kilo Aldırmas :)
Yavv Patatesli Börek Yapsan Eline Mi Yapışacak Hem Malzemeler Benden :lol:

abi sen dısarı cık abla yasın börekleri alıp geleyım dişarıda yıyelım :001_smile:

malzede bir paket yufka biraz yag birazda pates :biggrin:

böreğin yapımından anlamadığın nasıl da belli oluyor :biggrin:

o da yesin ama ne diye gizli gizli götürüyorsun :huh: elinden mi aldım alla alla :hadiordan

malzemeyi getirmene gerek yok bluday ben yaparım :biggrin: ama şimdi değil

Eyvallah Beni Düşünen seydiali Kardeşim Benim =)
Tişkür Ederin sonsuzluğa Yapmış Kadar Oldun Yavvv ( :
Elfler'de İstemesin Sonra Patatesli Börek :biggrin:

böreğin yapımından anlamadığın nasıl da belli oluyor :biggrin:

o da yesin ama ne diye gizli gizli götürüyorsun :huh: elinden mi aldım alla alla :hadiordan

malzemeyi getirmene gerek yok bluday ben yaparım :biggrin: ama şimdi değil

kım demiş bilmiyorum :lol:

patsatesleri güzelce haslıyacaz sonra haslandıktan sora ezecez sonra bu ezilen patateserı yagda hafi kavuracaz spnra yufkanın içine koyacaz ister sonra firana giedeck bitti giti işte ben ot mot karıstırmadım tercihe gore biraka bilirsiniz :))

bir defa patatesi kavururken ince kıyılmış soğanı önceden kavurup sonra biraz salça koyduktan sonra patatesleri eklemen gerek içine mutlaka baharat atman gerekir. yufkaya yağ ve yoğurt karışmı sürmen gerekir öyle kuru kuruya börek olmuyor seydiali. lezzeti arttırmak için daha fazla ayrıntı lazım. :hadiordan :p

elfler bunu yemez :saskin

ben ayrıntıya girmedim yogurtla yumurta sarısı daha kızarık gorunmesi için :p

ya cay gibi düşünün ancak bu kadarını gorduk annemızden bunu yapa biliriz idare edin sizde

elflere gelince saogan kabugu sarımsak ve yumurta kabuklarına dikakt edin

Bu açıklamalardan anlaşılıyor ki, hadislerde zikredilen “kemik” cinleri azığı, “tezek” ise cinlere ait hayvanların yemidir.

:saskin

Okumadan Bir İş Yapmamak Gerek.
Deveni Ağaca Bağlayacaksın Sonra Tevekkül Edeceksin Kulluğun Gereği Budur Bence ( :

aynen ole ama birde o donen için insalra mikrobun ne oldugunu analtamazsını bir çok hadiste bazı cisimlerden uak durunuz onlar cinlere aittir denirkena slında mikropalardanda bahsedilmiştir

ama bazı gerceklerde inkar edilemez metalden akorkarlar ama parlyan her cisim oanlr içindegerlidir altın gumus elmas vesayre zaten temiz olamayn yerşerde yasarlar banyo gibi yerlerde onun içindirki sıcak su dökerken besmele cekın denır çunku dökülen sıcak su canalrını yaka bilir ve onalrın canı yanarsa suyu dokenınde canı yanar dikaktlı olamk lazım bedene giriş kapıalrı nefestir nefes alırkan girip beyine kadar ilerlerler ve beyen elektrik şoku ile mudahale derler rabbim onalrın serinden korusun

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul, eûzü birabbil felâk, min şerri mâ (kh)alak, ve min şerri gâsıkin iza vekab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin izâ hased.

Anlamı
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile.

De ki: Sığınırım rabbine felâkın, halkettiklerinin şerrinden, ortalığı basan karanlıkta oluşacak şeylerin şerrinden, düğümlere üfliyen büyücülerin şerrinden ve hased eden hasedçilerin şerrinden.

bu duada onarın etkisni sihrin etkisini kırmak için inmiştir

Geri