Geyik Cafe

Arapları oldum olası sevmiyom nedense...ayrıca güvenmemde

bence arablara guvenelim ama onları yonetenlere guvenmeyelım sonuctaa bütün arablar bize sırt cevirmedi hüseyin şerif ve 11 olgu bunu yaptı

ermenileride biz öldürmedik ama muameleyi tüm türkler çekiyo dostum farkettiysen düzen böyle bu devirde...

duzen olede biraz farklılık var ermenıler konusu biraz daha karısık neden diyeceksin yerli ermenı halkı ile beraer yasıyan müslümanlarin hiç bir zaman sorunalrı olmadı taaki rus ordusuyla birlikte doguanadoluya giren ermeni çetlere kadar amaç ermenıstan ise yerel halktan kanı kaynyan ermenı genclerı kandıra bilirsin ki yerel halktan bir çok ermenı daha savaş başlamadan bölgeyi terk etmiş kalanların bir kısmızda müslüman olmus işte asıl mevzu burada doguda ermenilerın kıyım yaptıgını ögrenen diger iller göç edenlere pek iyi davranmamış kı ermenilerin derdi bizi oldurdunuz dedirtmek değil asıl amac boşaltılan ermenı köylerıne gerı gelmek sonuşta sürgun yaşadıalr işte asıl mesle o sürgünün onlara kaybettirdikleri yerleri yurtları gitti hem olar yaptıkarının cezasını aldılar kıydıkarı kadarda kıyıldılar halk belkı ilk başalrda bişi yapamadı ama sonra gerekenleri yaptı

ve bizim görememiz gereken piyonu kimin oynattıgı arabları kim kıskırttı ermenileri kım kıskırttı rumları kım kıskırtı bu 3 millette bize düşman olacak kadar büyük değiller elimiz arab dunaysında bir çektik 22 devlet kuruldu ve hepsi kukla olmuslar

Ve a.S dostum iyi aksamlar...

selamalar olsun millet

A.s iyi akşamlar hoşgeldiniz :)
ßende çay bekliyorum ama kimsecikler yok.

Gelin arkadaslar Kahve + nargile hazırladım

OceanGray valla ellerin dert görmesin.Bide tavla atık mı? oh oh

buyrun afiyet olsun

buda ablamıza gelsin oda birazdan gelir kek yemediği için özel ikram

manigatör uzun zamandır ortalarda yok galiba. ya da ben denk gelmiyorum.

eskilerden pek fazla kimse kalmadı artık. magneta aklıma geldi :eek: photoshop moduydu yanlış hatırlamıyorsam artık hiç görünmüyor 7/24 de bir kaç defa konuşmuştuk.

yanlış hatırlamadın sonsuzluğa.

geçmiş günler güzeldi :)

edit: (oct 2005) 5 sene olmuş yaw :eek: (şimdi farkettim)

Seydi hep ablana çalışıyon valla : ( olmuyo ama

мάgηєtά;5122433' Alıntı:
yanlış hatırlamadın sonsuzluğa.

geçmiş günler güzeldi :)

edit: (oct 2005) 5 sene olmuş yaw :eek: (şimdi farkettim)

seni burda görmek ne güzel magnete. hoşgeldin.

artık görünmüyorsun iyisindir inşallah.

eski günler güzeldi. aramıyor değilim. : )

herkese merhabalar.

yine iskenderi getirmişsin seydiali :hadiordan

ya herkese bir şeyelr ikram ettık size kek yemıyorsunuz idye iskede getirdik yaptıgınıza bakın :(

retro :saskin

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5122481' Alıntı:
ya herkese bir şeyelr ikram ettık size kek yemıyorsunuz idye iskede getirdik yaptıgınıza bakın :(

hemen ağlama ya teşekkür ederim : )

afiyet olsun efendim ne demek :blush:

sıhatesizniz insallah

Herkese Selamlar Efemm =)
Mehmet İskender Ye Beni Diyor Yavvv :biggrin: Yesek Mi Acaba :)

Geri